Hotspot Titanium RVS spoelbak 500

Merk: Hotspot Titanium

429,00 incl. BTW

0| 1 week levertijd

Informatie

Hotspot Titanium RVS spoelbak 500

Met de Hotspot Titanium RVS spoelbak 500 kan jij spoelen wat je wilt! Een spoelbak is onmisbaar als je het hebt over de keuken. Elke dag spoelen er wel tientallen liters water doorheen. Je spoelt je vieze service erin af, wast groenten schoon, en gaat er veel water door de spoelbak heen. Een spoelbak is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Het is handig, essentieel en geeft de finishing touch aan jouw keuken.

Een aantal feiten over de Hotspot Titanium RVS spoelbak 500:

  • Spoel je service erin af of maak je groenten schoon.
  • In een mooie kleur RVS steel jij de show op gebied van accessoires.
  • De spoelbak is van het merk Hotspot Titanium.
  • Onmisbaar in de keuken.

Over Hotspot Titanium

Wij zijn behoorlijk enthousiast over Hotspot Titanium en haar producten. Het feit dat Hotspot Titanium 100% tevredenheid belooft met haar producten zegt voor ons veel. Zij zijn uitgegroeid tot het betrouwbare bedrijf wat ze vandaag de dag zijn. Word jij ook zo enthousiast over Hotspot Titanium? Bekijk meer informatie over Hotspot Titanium.

Montage en installatie

Moet jij niks hebben van monteren? Of heb je er geen tijd voor? Onze monteurs staan voor je klaar om jouw nieuwe kokend water kraan te installeren en te monteren. Bestel de kokend water kraan voor 13:00, dan is hij morgen al in huis! Zodra de montage optie is aangevinkt bij de bestelling neemt onze installatieservice binnen 48 uur contact met je op. Ontdek onze montageservice.

Accessoires

Bij een mooie kokend water kraan hoort ook een mooie spoelbak, zeeppompje of eventueel een bodemrek. Wij zorgen er met onze accessoires voor dat wij de kerst op de taart zijn voor jouw keuken. Bekijk ons aanbod en ontdek welke accessoires er bij jou passen. Ontdek onze accessoires.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de kokend water kraan of kom je er even niet uit? Ontdek onze klantenservice om te bellen, chatten of mailen met onze kokend water experts.

Specificaties

Artikelnummer
20160708
Merk
Hotspot Titanium
Kleur
RVS

Reviews

Schrijf uw beoordeling!