Quooker

Quooker

Quooker

Vandaag de dag kan jij bijna niet meer om een Quooker kokend water kraan heen. In haast iedere nieuwe of gerenoveerde keuken kom jij wel een kraan van Quooker tegen. Quooker heeft dit niet zomaar bereikt. Sinds Quooker in 1970 als eerste bedrijf een kokend water kraan op de markt bracht, heeft het bedrijf altijd geprobeerd om zichzelf te blijven verbeteren. Dit werpt zijn vruchten af, want de kokend water kranen van Quooker zijn van erg hoge kwaliteit. De kranen voorzien hun bazen van een hoop gemak in de keuken.

Quooker_reservoir_Categorie.jpg

Reservoirs

Quooker_kranen_Categorie.jpg

Kranen

Quooker Kleuren

Quooker_Accessoires_Categorie.jpg

Accessoires

Met een Quooker Fusion kies jij voor luxe

Een ding is zeker: je haalt een hoop luxe in huis met de Quooker kokend water kraan Fusion. Zo steekt deze kraan, met een ronde of vierkante uitloop naar keuze, er qua uiterlijk met kop en schouders bovenuit. Daarnaast tap jij, voordat jij met je ogen kan knipperen, koud, warm en kokend water. Met de PRO-VAQ boiler heb jij beschikking tot 3 liter kokend water en met de COMBI boiler tap jij maar liefst 7 liter kokend water. Daarnaast tap je met de COMBI+ ook 7 liter kokend water, maar tap jij ook nog eens onbeperkt warm water. Daarnaast kan jij gekoeld en bruisend water tappen als jij ook de Quooker CUBE aanschaft.

Haal efficiëntie in huis met de Quooker Flex

Even snel de borden afspoelen voordat ze de vaatwasser in gaan was met de Quooker Flex nog nooit zo makkelijk. Doordat jij met de Quooker Flex over een uittrekbare slang beschikt, is de pastasaus in enkele tellen van de borden verdwenen. Bovendien tap jij met deze kraan van Quooker in een handomdraai koud, warm en kokend water. Perfect voor het Nederlandse klimaat, want in de zomer tap jij een glas koud water en in de winter zet jij in een recordtijd een kop warme thee. Je beschikt over 3 liter kokend water als je de PRO-VAQ aanschaft en over 7 liter met de COMBI boiler. Met de COMBI+ boiler heb jij ook 7 liter kokend water, maar ook nog eens onbeperkt warm water. Als jij als extra accessoires de Quooker CUBE aanschaft, drink je ook in enkele tellen gekoeld en bruisend water.

Duurzame warmwaterkranen

Met een kokend water kraan van Quooker maak jij jouw huis een stukje groener. Dit komt omdat de boilers van Quooker erg goed zijn geïsoleerd. Om dit wat gemakkelijker uit te leggen moet je je voorstellen dat jouw boiler het water opwarmt tot kokend water. In plaats van dat het water daarna direct afkoelt, blijft het water lang op dezelfde temperatuur. Hierdoor hoeft jouw boiler maar eens in de zoveel tijd energie te gebruiken om het water opnieuw op te warmen. Bovendien zijn de lange wachttijden op warm en kokend water verleden tijd. De kraan hoeft dus niet meer lang open te worden gezet en hierdoor bespaar je water. Beginnen jouw groene vingers al te kriebelen?

Advies van de expert van Kokendwaterexpert

Marcel is de persoon om naar toe te stappen als jij vragen hebt over kokend water kranen. Hij beantwoordt graag al jouw vragen en praat je graag bij over de laatste trends. Chat, bel of mail met Marcel.

Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Toon meer
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan