Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
 

Unito Uitvoeringen Infinity 6-in-1

Infinity 6-in-1

Unito Infinity 6-in-1

Met de Unito Infinity 6-in-1 kokend water kraan geniet je eindeloos van alle mogelijkheden die de kraan te bieden heeft. Zin in een glaasje bruisend water? Staat voor je klaar. Een lekker kopje thee? Binnen een paar seconden gezet. Gefilterd drinkwater? Ook zo gepiept! Meer weten over deze kraan? Lees dan vooral verder.

Unito Infinity 6-in-1 kokend water kraan

Precies zoals de naam al zegt, zijn de mogelijkheden dus eindeloos met deze kraan. De Unito Infinity 6-in-1 kokend water kraan voorziet jou van gekoeld, koud, warm, kokend, bruisend én gefilterd drinkwater. Met deze kraan heb je dus alles in één als het gaat om water in de keuken. Verder is de kraan voorzien van een Smart app genaamd Unito Anywhere, waarmee je alles kunt regelen zoals de temperatuur of de kinderbeveiliging. Zelfs op afstand!

Voordelen van de Unito Infinity 6-in-1 kokend water kraan zijn:

  • Binnen enkele seconden kokend water;
  • 6-in-1 kraan met gekoeld, koud, warm, kokend, bruisend en gefilterd drinkwater;
  • Handige Smart bediening;
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en vormen.

Over Unito

Unito heeft als missie om innovatie in het dagelijks leven te brengen, vooral in de keuken. Dit doet het merk door vooral “out of the box” te blijven denken en alles te benaderen via Smart oplossingen en verbeteringen. Daarnaast zijn de designs van de kranen ook nog eens prachtig!

Installatie van jouw kokend water kraan door Kokendwaterexpert

Graag iemand aan huis die jouw nieuwe kokend water kraan komt installeren? Wij regelen het voor jou! Onze professionele en ervaren monteurs nemen de klus graag van jou over. Vink hiervoor de installatieservice aan tijdens het bestellen, en een van onze monteurs neemt contact met je op om een afspraak te maken. Zo geniet je snel en gemakkelijk van alle voordelen die jouw nieuwe kokend water kraan te bieden heeft! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Bespaar meer dankzij Comfortsaver

Meer besparen? Wij hebben de gouden tip! Met Comfortsaver bespaar je tot wel 50% water en 30% energie in huis. Ben jij ook benieuwd hoe dit werkt en wil jij ook graag gebruik maken van deze handige oplossing? Bekijk dan snel Comfortsaver!

Contact

Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust. Wij hebben een team van experts voor jou klaarstaan die met veel plezier jouw vragen beantwoorden. Ze zijn slechts één berichtje, mailtje of telefoontje van jou vandaan!