Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Zwart

Zwart

Quooker Zwart

Geef een industriële look aan jouw keuken met de kleur zwart! Een Quooker kraan in de kleur zwart geeft een moderne uitstraling aan de keuken en vangt veel blikken. Ga voor complimenten en kies voor de kleur zwart.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rij:

  • Een Quooker kraan biedt gemak.
  • De Quooker is energiezuinig.
  • Quooker gaat voor een mooi design.
  • Quooker bespaart ruimte op het aanrecht.

Quooker Fusion rounded of square

De Quooker Fusion is een kraan die zowel kokend als warm water levert, en die ook beschikt over een mengkraan. De Fusion is beschikbaar in verschillende modellen en afwerkingen, waaronder chroom, rvs, zwart en goud. De kraan heeft een veilige bediening dankzij de dubbel-druk-draai bedieningsknop. De Quooker Square is een kraan die uitsluitend kokend water levert en geen mengkraan heeft. Het ontwerp van de kraan is vierkant, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in de keuken. De Square is beschikbaar in verschillende afwerkingen, zoals chroom en rvs. Ook de Square heeft een veilige bediening dankzij de dubbel-druk-draai bedieningsknop. Ontdek onze Quooker kranen.

Over het merk Quooker

Quooker is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in kokend water kranen. Het bedrijf is opgericht in 1970 en heeft sindsdien een leidende positie verworven in de markt voor kokend water kranen. Het hoofdkantoor van Quooker is gevestigd in Ridderkerk en het bedrijf heeft verkoopkantoren in verschillende landen over de hele wereld. Bekijk onze pagina over de Quooker kranen. Ontdek meer over Quooker.

Een aantal voordelen over Quooker:

  • Direct toegang tot kokend water;
  • Minder energieverbruik met Quooker;
  • Verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen;

Wil jij meer weten over Quooker? Ontdek meer over dit merk.

Montage en installatie kokend water kraan

Monteren moet je leuk vinden, en tijd voor hebben. Is dit bij jou niet het geval? We begrijpen dat je dit wilt laten uitvoeren door gespecialiseerde installateurs van de installatie dienst. Wij bieden jou een montageservice aan die je gemakkelijk kunt aanvinken tijdens het afronden van jouw bestelling. Wil je weten hoe dit werkt? Vink tijdens het bestellen de ‘montage‘ knop aan zodat onze monteur een melding hiervan ontvangt. De monteur zal binnen 48 uur contact met je opnemen om een afspraak in te gaan plannen. De monteur komt langs op afgesproken datum zodat jij niks meer hoeft te doen.

Is dit handig voor jou? Ontdek onze montage pagina.

Contact | Kokendwaterexpert

Heb jij vragen over onze Quooker kranen, kleuren, accessoires of overige vragen? Onze experts staan je graag te woord. Kom je er niet uit of heb je bijpassend advies nodig? Wij zijn er voor je. Je kunt met ons bellen, chatten en mailen. Ontdek onze klantenservice pagina.