Hoe kan de klantenservice van Kokendwaterexpert jou het beste helpen?

 

Advies

Heb jij vragen over een product of heb je advies nodig bij het vinden van het juiste product? De Kokendwaterexpert experts met meer dan 25 jaar ervaring helpen je graag verder! Vul onderaan deze pagina het contactformulier in, chat met Marcel, stuur een e-mail of bel ons gerust.

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 088-166 17 20. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen. Let daarbij wel op dat je duidelijk de naam van het product in het onderwerp vermeld.

 

Klachten

Heb jij een klacht? We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door deze te mailen naar info@boilergigiant.com. Wij doen onze uiterste best om tot een oplossing te komen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je klacht aan te melden voor bemiddeling via ODR-Platform. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Herroepingsrecht

Bij levering van producten: Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort. Enkel de kosten voor het retour zenden naar Kokendwaterexpert zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle toebehoren in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kokendwaterexpert.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten.

 

Retour sturen artikel

Retour sturen artikel Je kunt het aangekocht artikel binnen veertien dagen, na aankoopdatum, retour sturen. Kijk hiervoor bij verzenden & retouren.

 

Kokendwaterexpert.nl

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

Tel: 088-166 17 20

info@kokendwaterexpert.nl

BTW nummer: NL861708994B01

KvK nummer: 80543626

Bankrekeningnummer: NL12INGB0008404951

BIC code: INGBNL2A

 

Neem contact met ons op