Filteren

Vorm uitloop kraan
Toon meer
Reservoir
Gekoeld water
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren RVS

RVS

RVS

Quooker biedt de geweldige kleur RVS aan met de Quooker Flex en Quooker Fusion. Daarnaast is er keuze uit een ronde uitloop van de kraan of een haakse uitloop. Ben jij benieuwd welke RVS kraan het beste in jouw keuken past?

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rij:

  • Kokend water kraan met kinderbeveiliging;
  • Kokend, warm en koud water uit jouw kraan;
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en maten;
  • Werkt energie en waterbesparend.

Quooker Fusion rounded of square

Welk model moet je nou kiezen? Beide modellen zijn mooi en tijdloos van design. Het ronde design ook wel bekend als rounded, heeft een gebogen uit en handgreep die zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen waaronder RVS. Het vierkante ontwerp ook wel bekend als de square, heeft een hoekiger en moderner ontwerp met een rechte tuit en handgreep. Het is ook verkrijgbaar in verschillende afwerkingen waaronder RVS. Beide modellen zijn te combineren met reservoir naar keuze.

Bekijk onze pagina over de Quooker kranen.

Over het merk Quooker

Quooker biedt producten aan die een handige en efficiënte manier bieden om toegang te krijgen tot warm en koud water in de keuken, waardoor ze en populair keuze zijn voor zowel residentiele als commerciële omgevingen. Het bedrijf is opgericht in 1970 en is uitgegroeid tot een wereldleider in de markt van innovatieve keukenproducten. Quooker is een Nederlands bedrijf dat gevestigd zit in Ridderkerk.

Een aantal voordelen over Quooker:

  • Snel en gemakkelijk
  • Ruimtebesparend
  • Milieuvriendelijk
  • Energie-efficiënt

Wil jij meer weten over Quooker? Ontdek meer over dit merk.

Montage en installatie kokend water kraan

Over het algemeen weten we dat het monteren best een karwei kan zijn. We begrijpen dat je dit wilt laten uitvoeren door gespecialiseerde installateurs van de installatie dienst. Wij bieden jou een montageservice aan die je gemakkelijk kunt aanvinken tijdens het afronden van jouw bestelling. Jij kunt je tijd wel beter besteden! Geef het werk uit handen en laat de monteurs hun vak uitoefenen. We leggen het je uit: Vink tijdens het bestellen de ‘montage‘ knop aan zodat onze monteur een melding hiervan ontvangt. De monteur zal binnen 48 uur contact met je opnemen om een afspraak in te gaan plannen. De monteur komt langs op afgesproken datum zodat jij niks meer hoeft te doen. Alleen de deur open doen natuurlijk!

Is dit handig voor jou? Ontdek onze montagepagina.

Contact | Kokendwaterexpert

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden jouw vragen, gaan in op jouw opmerkingen of geven je bijpassend advies. Kom je er niet helemaal uit? No problem! Marcel, onze Kokendwaterexpert staat jou enorm graag te woord. Je kunt bellen, chatten en mailen.