Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs Combi

Combi

Quooker COMBI reservoir

De Quooker COMBI reservoir voorziet jou van direct warm en kokend water met enkel een koud water aansluiting in jouw keuken! Tot wel 7 liter kokend water en 15 liter warm water ben jij helemaal voorzien. Ontdek de Quooker Combi.

Quooker Combi reservoir

Snel kopje thee? Een Quooker Combi heeft een groot reservoir waar koud water wordt opgewarmd tot kokend water 110ºC. Doormiddel van een mengventiel wordt kokend en koud water gemengd tot warm water. Het mengventiel is in te stellen zodat je meer kokend water toevoegt om uiteindelijk warmer water uit jouw kraan te laten komen. Mocht je alleen beschikken over koud water dan is een Quooker Combi de uitkomst. De Quooker Combi is te combineren met onze trendy kokend water kranen.

Voordelen Quooker Combi reservoir

  • Tot wel 7 liter kokend water.
  • Tot wel 15 liter warm water.
  • Een snelle kop warme thee gezet.
  • Te combineren met onze moderne kokend water kranen.

3-in-1 kokend water kraan

Naast het Quooker Combi reservoir heb je ook een kokend water kraan nodig. Deze zijn gemakkelijk te combineren met de Quooker Combi. Kokendwaterexpert biedt twee verschillende mengkranen: De Quooker Flex en de Quooker Fusion. Beide kranen bieden koud, warm en kokend water. Ga voor een tijdloos design en ga voor een kraan die helemaal in jouw huis past. De kranen zijn verkrijgbaar in: RVS, zwart en chroom. Bekijk of er wat tussen zit voor jou. Ontdek onze 3-in-1 kokend water kranen.

Energieverdeler Quooker

Om overbelasting van de stroomgroep te voorkomen is het aanschaffen van een energieverdeler een echte must-have. Maak jij in jouw keuken gebruik van verschillende elektrische apparaten die veel stroom verbruiken? Dan is de energieverdeler de oplossing. Ontdek de energieverdeler van Kokendwaterexpert.

Over het merk Quooker

Quooker klinkt voor jou misschien al erg bekend in de oren. Quooker is namelijk een mega bedrijf dat hoogkwalitatieve producten aanbiedt. Als iemand een kokend water kraan in huis heeft, is het een grote kans dat dit een Quooker is. Wist jij trouwens dat Quooker de allereerste kokend water kraan ter wereld was? Daarom is het ook zo bekend. Quooker staat voor gemak, duurzaamheid en design. Met een Quooker kun jij tot wel 20 jaar genieten van jouw kokend water kraan. Ben jij benieuwd naar dit innoverende merk? Lees meer over Quooker.

Quooker Combi aansluiten

Hoe werkt dat dan om zo’n Quooker Combi aan te sluiten horen we je denken. Niet iedereen heeft de energie en tijd ervoor om dit te monteren en te installeren. Daarom biedt Kokendwaterexpert een montage en installatieservice aan. Het is eenvoudig: Vink bij het plaatsen van je bestellen de ‘montage knop‘ aan. Onze monteur zal binnen 48 uur contact met je opnemen. De monteur komt langs op afgesproken datum en tijdstip zodat jij lekker languit kan liggen op de bank! Klinkt dit als muziek in de oren? Ontdek dan onze montageservice.

Klantenservice van Kokendwaterexpert

Heb jij hulp nodig, advies of heb je wat vragen voor onze experts? Marcel staat voor jou klaar als je hem nodig hebt. Ontdek de klantenservice door te bellen, mailen of te chatten.