Filteren

Vorm uitloop
Hoogte kraan
 

Unito Kleuren Chroom

Chroom

Unito kokend water kranen Chroom

Op zoek naar een kokend water kraan met een zilverkleurige afwerking? Neem dan eens een kijkje bij alle Unito kokend water kranen in de kleur chroom. Met deze klassieke kleur kunnen deze kokend water kranen terecht in vrijwel elke keuken! Lees meer.

Unito kokend water kranen in chroom

De Unito kokend water kranen in de kleur chroom hebben dus een zilverkleurig uiterlijk. Met een glanzende afwerking straalt deze kraan in elke keuken, zo ook in die van jou! Omdat chroom een vrij traditionele kleur is, passen de Unito kranen in chroom in elk soort keuken. Geen liefhebber van chroom? Dan hebben we de Unito kokend water kranen ook nog in de kleuren gun metal, rvs, zwart en goud.

Verschillende Unito kokend water kraan uitvoeringen

Unito heeft veel verschillende kokend water kranen in het assortiment. Welke uitvoering jij kies, hangt af van jouw behoeften. Voor jouw overzicht hebben wij alle Unito kokend water kraan uitvoeringen even voor je onder elkaar gezet:

Over Unito

Unito is innovatief en heeft als missie om meer innovatie toe te voegen aan de alledaagse handelingen in de keuken. Het merk denkt hiervoor vooral “out of the box” en benadert alles vanuit Smart oplossingen. Dit is dan ook waar Unito het voor doet, en die drijfveer is zeker terug te zien in de kwaliteit van de kranen!

Installatie door Kokendwaterexpert

Hoe fijn is het als jouw nieuwe kokend water kraan meteen ready-to-use is? Laat hem daarom installeren door een van onze specialisten. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de installatie en kun je jouw nieuwe kokend water kraan zonder moeite meteen gebruiken. Vink deze service aan tijdens het plaatsen van je bestelling en een van onze monteurs neemt contact met je op. Alle informatie rondom deze service vind je bij montage en installatie.

Nooit meer kalk dankzij Kalkloos

Kalk is iets dat je liever niet hebt in je keuken of badkamer. Ga het daarom tegen met Kalkloos. Met de waterontharder van Kalkloos neutraliseer je kalk, waardoor je de kalk- en roestvorming voorkomt. Wat er overblijft, veeg je weg met een doekje. Nieuwsgierig naar deze handige oplossing? Bekijk Kalkloos.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen. Een van onze experts staat je graag te woord en geeft je antwoord op al jouw vragen. Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.