Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
 

Unito Uitvoeringen Elements 5-in-1

Elements 5-in-1

Unito Elements 5-in-1

De Unito Elements 5-in-1 kokend water kraan is dé kraan voor iedereen die op zoek is naar veelzijdigheid. Het grote voordeel van deze kraan is het gefilterde drinkwater. Een losse waterfilter is dus niet meer nodig, want dat tap je vanaf nu gemakkelijk uit je kraan! Benieuwd naar meer? Lees dan vooral verder.

Unito Elements 5-in-1 kokend water kraan

De Elements 5-in-1 kokend water kraan van Unito is dus een kraan met enorm veel mogelijkheden. Je tapt binnen zonder moeite namelijk gekoeld, koud, warm, kokend én gefilterd drinkwater. Dit alles kun je doen met behulp van de Unito Anywhere app, een Smart app waarmee je alles rondom jouw kraan kunt bedienen. Van de temperatuur tot het kinderslot, alles is via de app te regelen. Zelfs op afstand!

Voordelen van de Unito Elements 5-in-1 kokend water kraan zijn:

  • Kokend water binnen een handomdraai;
  • 5-in-1 kraan met gekoeld, koud, warm, kokend en gefilterd drinkwater;
  • Handige Smart bediening;
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren en vormen.

Over Unito

Unito is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar in de running is. Vanuit een passie voor eten is Unito ontstaan en sindsdien is het merk niet meer gestopt met innoveren. Het merk houdt zich tegenwoordig vooral bezig met Smart oplossingen en verbeteringen in de keuken en ook hierin blijven innoveren.

Montage en installatie door Kokendwaterexpert

Geef jij liever de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan uit handen? Wij hebben een team van vakkundige monteurs voor jou klaarstaan die de klus graag uit handen nemen! Vink hiervoor de installatieservice aan tijdens het plaatsen van je bestelling, en een van onze monteurs zal contact met je opnemen om een afspraak te maken. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Kalkvrij met Kalkloos

Kalk- en roestvorming is iets waar we graag iets tegen doen. Hier heeft Kalkloos de perfecte oplossing voor. De waterontharder zorgt er namelijk voor dat zowat alle kalk- en roestvorming in jouw badkamer of keuken verdwijnt. Nieuwsgierig? Bekijk Kalkloos!

Contact

Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts helpt jou graag om die vragen nog te beantwoorden.