Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
Smart watersysteem
 

Unito

Unito

Unito kokend water kranen

Wie op zoek is naar een moderne kokend water kraan, is op zoek naar Unito. Het merk heeft een breed assortiment aan kokend water kranen, speciaal gemaakt voor alle liefhebbers van innovatie. Je kunt de Unito kokend water kranen namelijk besturen met een smart app, waarmee je met één druk op de knop alles rondom jouw kraan regelt! Lees meer.

unitouitvoeringen.jpg

Uitvoeringen

unito-kranen.jpg

Kranen

Schermafbeelding-2023-01-25-om-12-40-17.png

Kleuren

De verschillende kokend water kranen van Unito

Unito biedt verschillende mogelijkheden in kokend water kranen. Het merk kent verschillende uitvoeringen, vormen en kleuren. Voor het overzicht hebben wij de verschillende uitvoeringen even voor je onder elkaar gezet:

Welke kraan jij kiest, hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen. Dit geldt ook voor de vorm en kleur van jouw kokend water kraan. De Unito kokend water kranen zijn verkrijgbaar in de vormen rond,  haaks en rond pull en in de kleuren chroom, gun metal, rvs, zwart en goud.

Unito innoveert

Unito is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Het bedrijf is ontstaan vanuit een liefde voor thuis gemaakt eten. Hieruit kwam een passie voort voor innovatieve keukenoplossingen, waarmee het team tot de dag van vandaag nieuwe technologieën ontwikkelt om toe te passen op nieuwe producten. Unito staat bekend om de “out of the box” denkwijze. Zo benadert het merk alles vanuit smart oplossingen en verbeteringen. Unito is dus innovatief en gaat met echte passie te werk. Voor échte innovatie in de keuken ben je bij Unito dus aan het juiste adres!

Optimaliseer jouw woning met Kalkloos en Comfortsaver

Een kokend water kraan is een prachtige toevoeging aan elke keuken, maar het kan allemaal nóg beter! De mogelijkheden voor de optimalisatie van jouw woning zijn eindeloos. Vooral kalkvorming en besparing zijn twee grote onderwerpen hierin. Bekijk Kalkloos voor het voorkomen van kalk- en roestvorming en bekijk Comfortsaver voor het besparen van water en energie.

Montage en installatie door Kokendwaterexpert

Het monteren en installeren van een kokend water kraan is iets dat goed uitgevoerd moet worden. Sommige mensen doen dit graag zelf, sommige mensen liever niet. Geef jij deze klus ook liever uit handen? Dan hebben wij een team van monteurs voor jou klaarstaan die de klus graag van jou overnemen. Vink hiervoor tijdens het bestellen de service 'Montage door kokend water kraan specialisten' aan en een van onze monteurs neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. Alles weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Contact opnemen met Kokendwaterexpert

Wil je graag meer weten? Weet dan dat je bij ons terecht kunt. Onze experts staan met veel plezier voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.