Filteren

Vorm uitloop
Hoogte kraan
 

Unito Kleuren Zwart

Zwart

Unito kokend water kranen Zwart

Tegenwoordig zijn veel woningen voorzien van mooie zwarte tinten. In de deurklinken, kozijnen, lichtknoppen, noem maar op. Een mooie Unito kokend water kraan in het zwart is daarbij natuurlijk een perfecte toevoeging! Lees meer.

Unito kokend water kranen Zwart

Wie graag een moderne en chique uitstraling heeft in zijn keuken, komt al snel terecht bij zwarte accenten. De Unito kokend water kranen in de kleur zwart zijn een mooie toevoeging voor elke keuken die nog op zoek is naar een beetje moderniteit. Omdat de zwarte afwerking van de kokend water kraan bij vrijwel alles past, ben je ook niet beperkt in de verdere optimalisatie van je keuken. Toch liever een andere kleur? Bij Unito kun je ook terecht voor kokend water kranen in de kleuren chroom, gun metal, rvs en goud.

Verschillende Unito kokend water kraan uitvoeringen

Unito heeft kokend water kranen in verschillende uitvoeringen. Welke kokend water kraan van Unito jij kiest, ligt helemaal aan jouw wensen. Om je een beeld te geven van alle mogelijkheden hebben wij de kokend water kraan uitvoeringen van Unito voor je opgesomd:

Over Unito

De missie van Unito is om innovatie meer te integreren in het dagelijks leven, voornamelijk in de keuken. Het merk realiseert dit vooral door “out of the box” te blijven denken, en door alles te benaderen via Smart oplossingen en verbeteringen. Daarnaast zijn de designs ook nog eens adembenemend!

Jouw kokend water kraan geïnstalleerd door Kokendwaterexpert

Wij staan graag voor je klaar, ook in het installatieproces. Je kunt daarom rekenen op onze specialisten om jouw nieuwe kokend water kraan voor je te installeren. Besteed jij deze klus ook liever uit? Kies dan voor onze installatieservice tijdens het plaatsen van je bestelling. Een van onze specialisten zal dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Besparen met Comfortsaver

Besparen is iets dat we allemaal graag doen. Waar dat kan, is besparen natuurlijk super fijn. Met Comfortsaver wordt besparen ons makkelijker gemaakt. Zonder moeite bespaar je hiermee namelijk tot wel 50% water en 30% energie. Ook nieuwsgierig? Bekijk Comfortsaver!

Contact

Meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen! Onze experts staan graag paraat om jou antwoord te geven op al je vragen. Je kunt met onze experts chatten, mailen of bellen.