Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
 

Unito Kleuren

Kleuren

Unito kleuren

De Unito kokend water kranen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb jij het idee dat een rvs kraan niet helemaal past in jouw keuken? Geen probleem! Er zijn veel meer mogelijkheden. Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

UNITO-CHROOM.jpg

Chroom

UNITO-ANTH.jpg

Gun Metal

UNITO-RVS.jpg

RVS

UNITO-BLK.jpg

Zwart

UNITO-GOLD.jpg

Goud

Unito kokend water kraan kleuren

Unito heeft een breed assortiment aan kokend water kranen en een groot deel hiervan zijn alle verschillende kleuren. De kokend water kranen van Unito zijn beschikbaar in de kleuren chroom, gun metal, rvs, zwart en goud. Vanwege de vele mogelijkheden zit er voor iedere keuken wel iets tussen. Voor welke kleur ga jij?

Verschillende Unito kokend water kranen

De kokend water kranen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende uitvoeringen en vormen. Om jou wat overzicht te geven hebben wij het even voor je opgesomd:

Over Unito

Unito is een innovatief merk dat als missie heeft om deze innovatie te integreren in het dagelijks leven in de keuken. Dit doet het merk vooral door altijd “out of the box” te denken en alles te benaderen vanuit Smart oplossingen. Dit is wat Unito beweegt, en dat is te zien in de prachtige kokend water kranen!

Installatie door Kokendwaterexpert

Graag jouw nieuwe kokend water kraan laten installeren door een specialist? Dat kan! Wij hebben namelijk een team van ervaren monteurs die de klus graag bij jou uit handen nemen. Vink hiervoor de service aan tijdens het plaatsen van je bestelling. Hierna zal een van onze monteurs contact met je opnemen om een afspraak te maken. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Bespaar met Comfortsaver

Wil jij ook graag wat meer besparen in huis? Bekijk dan wat Comfortsaver voor jou kan betekenen. Met een kleine aanpassing kun je namelijk al tot 50% water en 30% energie besparen!

Contact

Vragen kun je bij ons altijd stellen. Twijfel dus niet om contact op te nemen. Onze experts helpen jou namelijk met veel plezier verder! Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.