Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs Combi Plus

Combi Plus

Quooker COMBI Plus reservoirs

Genieten van een lekkere kop warme thee op koude dagen? Met de Quooker Combi Plus naast jouw Quooker kraan heb jij direct kokend water tot je beschikking. Je hebt direct 7 liter aan kokend water. Vergeet de lange wachttijden van jouw waterkoker. Het is tijd voor een Quooker reservoir!

De voordelen van het Quooker Combi Plus reservoir op een rijtje:

  • Geniet van een snelle kop thee.
  • Tot wel 7 liter kokend water.
  • Combinatie mogelijk met verschillende kokend water kranen.

Duurzaamheid met kokend water kranen

Dat had je waarschijnlijk niet verwacht, een Quooker Combi Plus reservoir dat een hoop water en energie bespaart. De temperatuur van het reservoir blijft namelijk altijd rond de 110 C. De water- en energiekosten zullen erg laag liggen omdat je direct warm, kokend en koud water kan tappen. Normaliter zou het bewaren van water op zulke temperaturen door middel van elektriciteit erg veel energiekosten met zich meebrengen. Echter, doordat het water in een soort thermosfles onder druk bewaard wordt in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig. Een betere isolatie is technisch niet denkbaar.

Warm water kranen van Quooker

Onze Quooker flex en Quooker Fusion zijn gemakkelijk in combinatie met de Quooker Combi Plus te gebruiken. Dit zijn de 3-in-1 kranen die koud, warm en kokend water kunnen tappen. Aan jou de keuze welke het beste in je keuken past.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan:

  • Verkrijgbaar in Quooker Flex en Quooker Fusion.
  • Ook gezuiverd, bruisend en gekoeld water mogelijk.
  • Ga voor het design wat bij jou past.
  • Gemakkelijk te combineren met reservoirs.
  • Kinderslot aanwezig.

Boiler voor de kokend water kraan

De Quooker Combi Plus past heel eenvoudig in jouw keukenkastje. Dat scheelt een hoop ruimte in huis! De lange wachttijden op de waterkoker zijn echt verledentijd met dit reservoir. Je tapt namelijk direct koud, warm en kokend water in een handomdraai. Vind je het lastig om te weten welk reservoir er bij jou past? Ben jij een grote verbruiker of juist niet? Naast de Quooker Combi Plus zijn er verschillende reservoirs beschikbaar. Ben je hier benieuwd naar en wil jij weten welk reservoir er bij jou past? Ontdek alle Quooker reservoirs op Kokendwaterexpert.

Quooker Combi Plus aansluiten

Misschien laat jij het monteren van de boiler liever aan een professional over. Als jij wel van het monteren bent, kan dat natuurlijk ook! Wij besparen jou met onze montageservice energie en tijd die je liever aan andere dingen kunt besteden. Onze monteurs zorgen ervoor dat jouw boiler vlekkeloos wordt geïnstalleerd. Benieuwd hoe je voor de montageservice kiest? Vink bij je bestelling de optie ‘montage‘ aan. Onze monteur krijgt hier een melding van. Binnen 48 uur wordt er contact met je opgenomen door de monteur. Als jullie een afspraak hebben ingepland, komt de monteur netjes langs op afgesproken datum en tijdstip. Leun lekker achterover en laat de monteur zijn werk doen! Wil jij gebruik maken van deze service? Ontdek onze montageservice op onze installatiepagina.

Contact | Quooker Combi Plus

Zijn er wat vragen bij je omhoog gekomen waar je graag een antwoord op wilt hebben? Heb je advies nodig over de verschillende reservoirs? Onze Kokendwaterexperts staan voor je klaar. Aarzel niet om contact op te nemen. Onze professionals zullen jou een bijpassend advies geven en op je vragen reageren. Ontdek onze klantenservice pagina om te bellen, chatten of te mailen.