Showroom kokend water kraan

Kom samen een kop thee drinken in ons kokend water kranen experience.

Het aanschaffen van een kokend water kraan doe je niet zomaar. Hier wil je natuurlijk zorgvuldig over nadenken, het is nu eenmaal een grotere aankoop dan een fles bruisend water. In onze showroom staan de grootste merken als Quooker, Hotspot Titanium, Unito & Ace. Het assortiment bestaat uit meerdere kleuren zoals Goud, (Mat) Zwart, RVS, Chroom, Patina & Gun Metal. Dan heb je ook nog eens de vorm. Ga je voor een ronde, vierkante of een XL kraan? Met als kers op de taart een bijpassende accessoires, zoals spoelbakken en zeepdispensers. Ook de close-in boilers staan in onze showroom.

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken, je hebt namelijk de mogelijheid om de kranen in het echt te bewonderen. Dit voelt toch prettiger aan dan via een beeldscherm.

De kokend water kraan showroom

Contactformulier afspraak showroom

Wil jij graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Onze kokendwater-expert Marcel neemt dan contact met jou op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak kun jij hem al je kokendwater-vragen stellen. 

Contact met Kokendwatergigant

Stel als je kokendwater-vragen aan ons team van experts. Met meer dan 25 jaar ervaring staat onze klanteservice voor jou klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 088-166 17 10. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via info@kokendwaterexpert.nl.

Bel met Marcel  Chat met Marcel  Mail met Marcel

Kokendwaterexpert

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

088 - 166 17 20

info@kokendwaterexpert.nl