showroom-kokend-water-kranen

Showroom kokend water kraan

Kom de kranen in echt bekijken!

De aankoop van een kokend water kraan gaat niet zo gemakkelijk als het kopen van blok kaas. Voor de aanschaf wil je zorgvuldig rondkijken en nadenken over deze grote aankoop.

Er zijn namelijk zoveel verschillende merken, vormen, kleuren en uitvoeringen. Daarbij zijn er ook nog eens ontzettend veel accessoires opties. Wat dacht je van bijpassende spoelbakken, zeepdispenser en bodemrekjes. Kortom, je hebt nog een hele wereld aan kokend water kranen te ontdekken. En daar helpen wij graag bij! Want zeg nou eerlijk, een kokend water kraan in het echt bekijken is een stuk prettiger!

Bezoekadres Kokendwaterexpert

Ben je van plan een bezoek te brengen aan onze kokend water showroom? Dan vragen we jou om voorafgaand contact op te nemen met onze experts. Marcel is onze warm water-expert en wil jou goed mogelijk van dienst zijn tijdens je bezoek. Bespreek samen een geschikte dag en tijdstip om langs te komen. Zien we jou snel?

 

Bel met Marcel 

welke-kokend-water-kraan-past-het-beste-bij-mij

Welke kokend water kraan heb ik nodig?

Heb jij nog geen idee welke kokend water kraan je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze handige kranenwijzer.
Hiermee ontdek jij binnen 30 seconden welke kokend water kraan aansluit op jouw waterwensen!

Ga naar de kranenwijzer

Wil jij graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Onze warm water-expert Marcel neemt dan contact met jou op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak kun jij hem al je kokend water vragen stellen.