Ace Kleuren

Kleuren

De kleuren van Ace

De kleur van je kraan maakt een groot verschil in de uitstraling van je keuken. Ontdek de kleuren van de Ace kokend water kranen en kies jouw favoriet! Lees meer.

ACE-CHROOM.jpg

Ace Chroom

ACE-RVS.jpg

Ace RVS

ACE-ZWART.jpg

Ace Zwart

Ace kleuren

Ace heeft een toegankelijk assortiment vol met handige en mooie kokend water kranen. En bij een toegankelijk assortiment hoort natuurlijk ook keuzevrijheid in kleur. Ace biedt jou die keuzevrijheid door een aantal verschillende kleuren beschikbaar te stellen. Zo kun je kiezen voor een Ace kokend water kraan in Chroom, RVS of Zwart. Op die manier kun je helemaal zelf kiezen voor welke stijl je wil gaan. Wordt het klassiek? Of juist modern?

Voordelen van Ace kokend water kranen:

  • Altijd meteen kokend water bij de hand

  • Verkrijgbaar in chroom, rvs en zwart

  • Te kiezen met zowel een ronde als haakse vorm

  • Eenvoudig en toch veilig te bedienen

Het doel van Ace

Ace wil innovatieve producten bereikbaar maken voor iedereen. En dat begint voor Ace bij kokend water kranen. Het doel van het merk is dan ook dat alle huishoudens de mogelijkheid krijgen om direct te genieten van kokend water. Het is immers een luxe waarmee je al gauw niet meer zonder kan!

De verschillende vormen

Naast dat je kunt kiezen tussen meerdere kleuren, kun je ook kiezen tussen twee verschillende vormen. Ace heeft kokend water kranen met een ronde vorm, maar ook met een haakse vorm. De uitstraling van de ronde kranen is wat traditioneler, waar die van de haakse kranen juist weer wat hedendaagser is. Er zit geen verschil in de functionaliteiten van de vormen, dus welke kraan je kiest hangt volledig af van je voorkeur op uiterlijk gebied.

Ace kokend water boiler

Wanneer je een Ace kokend water kraan bestelt, ontvang je daar uiteraard ook een boiler bij. Want zonder boiler, geen kokend water. Met de meegeleverde Ace boiler tap je zowel warm, koud als kokend water. Hij heeft een inhoud van 4.4 liter en is zeer eenvoudig te plaatsen in een van de keukenkastjes. Heb je geen warmwaterleiding? Neem er dan een mengventiel bij om hem optimaal te laten werken.

Kokend water kraan laten installeren

Voordat je van je nieuwe kraan kunt gaan genieten, moet hij natuurlijk nog wel geïnstalleerd worden. Besteed je deze klus liever uit dan dat je hem zelf uitvoert? Maak dan gebruik van onze installatieservice, waarbij een van onze erkende specialisten het gehele proces van A tot Z uit handen neemt. Het enige dat jij hoeft te doen is de service aan te vragen, een datum vrij te houden en lekker te relaxen tot alles geregeld is. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact opnemen met Kokendwaterexpert

Je kunt alle vragen die je nog hebt stellen aan een van onze experts. Twijfel dus niet en chat, mail of bel gerust.

Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan