Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
 

Unito Uitvoeringen Sparkle 4-in-1

Sparkle 4-in-1

Unito Sparkle 4-in-1

De Unito Sparkle 4-in-1 kokend water kraan maakt water tappen nóg leuker! Met deze kraan kun je de waterkoker en bruiswater machine opbergen. Deze kraan doet het namelijk allemaal. Benieuwd naar meer? Lees dan vooral verder.

Unito Sparkle 4-in-1 kokend water kraan

De Unito Sparkle 4-in-1 kokend water kraan is de ideale kraan voor alle bruiswater fans. Vind jij een glaasje water met bubbels op zijn tijd dus wel lekker? Dan is deze kraan echt iets voor jou. Met de Unito Sparkle 4-in-1 tap je koud, warm, kokend én bruisend water. En dat alles binnen een handomdraai, want met de Unito Anywhere app bedien je jouw kokend water kraan snel en gemakkelijk!

Voordelen van de Unito Sparkle 4-in-1 kokend water kraan zijn:

  • Direct kokend water;
  • 4-in-1 kraan met koud, warm kokend en bruisend water;
  • Luxe Smart bediening;
  • Beschikbaar in meerdere kleuren en vormen.

Over Unito

Unito is een merk met al meer dan 50 jaar ervaring. Unito is een familiebedrijf, dat is ontstaan vanuit een passie voor eten, vooral zelfgemaakt eten. Het merk wil innovatie toevoegen aan ons dagelijks leven in de keuken, en dat lukt zeker met de Smart oplossingen die zij bieden!

Laat jouw kokend water kraan installeren door Kokendwaterexpert

Geen liefhebber van doe-het-zelf klusjes? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben voor jou namelijk een team van professionele monteurs klaarstaan die de klus graag voor jou klaren. Vink deze service aan tijdens het plaatsen van je bestelling, en een van onze monteurs zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Geen kalk meer met Kalkloos

Wie last heeft van kalk in de badkamer of keuken, moet bij Kalkloos zijn. Dankzij de waterontharder kun je voorgoed afscheid nemen van de kalk- en roestvorming in jouw badkamer of keuken. Meer weten? Bekijk Kalkloos!

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Onze experts helpen jou graag met alle vragen die je nog hebt. Je hoeft ons alleen maar even te chatten, mailen of bellen. We staan graag voor je klaar!