Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Toon minder
Gekoeld water
Kleur
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs CUBE

CUBE

Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE ga jij voor gefilterd, koud en bruisend water. Wij houden van extra’s en jij toch ook? En dat allemaal uit dezelfde water kraan. Gooi de bruisflessen van de supermarkt maar weg want dit is een uitkomst waar je U tegen zegt.

Kraan met gekoeld en bruisend water

Gekoeld gefilterd en bruisend water uit je kraan? Dan komt er naast jouw kokend waterreservoir de Quooker CUBE in je keukenkastje bij. In de Quooker CUBE bevindt zich een filter die het water zuivert. Herken je de smaak van een waterfles uit de supermarkt? Je proeft dat het gefilterd water is en dat je het binnen no time opdrinkt. Door de filter wordt het water net zo schoon en gefilterd. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder dat goed is voor 60 liter koud bruiswater.

Een aantal voordelen van de Quooker CUBE op een rijtje:

  • Geniet van koud, gefilterd en bruisend water.
  • Energiebesparend en werkt zuinig.
  • Tot wel 60 liter aan koud en bruisend water.
  • Een extra toevoeging aan jouw Quooker kraan.

Over Quooker

Quooker is een wereldbedrijf, en je begrijpt misschien wel waarom wij dit merk verkopen. Quooker heeft de allereerste kokend water kraan op de mark gebracht waardoor dit merk zo bekend is geworden. Het merk is voortgekomen uit een familiebedrijf en is in 1970 van start gegaan met de kokend water kranen. De Quooker is een life safer op het gebied van je keuken. Met een Quooker in huis heb je tot wel vijftien jaar plezier van snel kokend water. Wil jij meer weten? Ontdek Quooker.

Energieverdeler boiler

Alle elektrische apparaten in de keuken kunnen een hoog elektrisch vermogen hebben. Als dit in combinatie op dezelfde stroomgroep wordt aangesloten, kan deze overbelast raken. Dat wil je natuurlijk niet! Veiligheid voorop zodat jij jouw Quooker CUBE kunt gebruiken in combinatie met andere apparaten. De energieverdeler biedt voor jou de oplossing. Biedt dit voor jou mogelijkheden? Bekijk de energieverdeler op Kokendwaterexpert.

Montage kokend water kraan bij Kokendwaterexpert

Het monteren van jouw Quooker boiler kan nog is een karwei zijn. Wij begrijpen dat je hier geen zin of tijd in hebt. Geef het werk uit handen en kies voor onze montageservice. Als je gebruik wilt maken van deze service druk je op de montage knop bij je bestelling. Onze monteur ontvangt een melding en neemt binnen 48 uur contact met je op. De monteur installeert de Quooker boiler op afgesproken datum. Voordat je het weet kun jij weer genieten. Ontdek onze montageservice op onze pagina.

Contact | Quooker Cube

Wij bieden een groot aanbod aan verschillende boilers. Wij begrijpen dat dit soms een doolhof kan zijn en dat je de weg even kwijtraakt. Gelukkig is daar onze Kokendwaterexpert Marcel die jou helpt bij al jouw vragen. Ook voor advies ben je op het juiste adres. Geen vraag is te gek voor hem! Wil jij meer weten over de Quooker Cube of heb je een andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te chatten, mailen en bellen.