Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs PRO-3VAQ

PRO-3VAQ

Quooker PRO-3 VAQ reservoirs

Met de Quooker PRO3-VAQ beschik je direct over 3 liter kokend water. Een echte topper is dit reservoir. Dit reservoir is perfect voor een snelle kop thee, je pasta koken of een bak noedels! En dat is niet alles, want dit reservoir is te combineren met onze trendy kokend water kranen van Quooker. Lees meer.

Een aantal voordelen van het Quooker PRO3 VAQ reservoir:

  • Direct 3 liter kokend water.
  • Te combineren met Quooker CUBE voor bruisend en koud water.
  • Een snelle kop thee.
  • Te combineren met trendy kokend water kranen.

Onze Quooker kranen

Wij houden ervan om de boel wat op te laten leven en geven jouw keuken daarom een luxe uitstraling met onze kokend water kranen van Quooker. Nu ben je natuurlijk ook benieuwd naar de modellen die Quooker te bieden heeft. Quooker biedt de Quooker Flex en Quooker Fusion aan. Beide kranen bieden kokend water. Naast dit kun je ook warm, gekoeld en bruisend water tappen uit de kraan. Ontdek welk reservoir er bij jou past. De Quooker Flex biedt jou een flexibele uittrekslang die je nog nooit gezien hebt! Met deze fijne uittrekslang wordt jouw servies nog beter schoon na het afwassen. De kokend water kranen zijn verkrijgbaar in zwart, rvs en chroom. Ontdek welk model van Quooker bij jou past. 

Over Quooker

Ken jij Quooker al? Quooker staat namelijk voor duurzaamheid en voor kwalitatieve producten dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan gaan.  Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. Quooker staat voor aandacht voor mens en milieu. Kokendwaterexpert verkoopt daarom ook graag dit mooie merk. Lees meer over Quooker.

De energieverdeler van Quooker

Staan er in jouw keuken meerdere elektrische apparaten? Dan is het helemaal niet zo’n gek idee om de energieverdeler van Quooker in huis te halen. Waar heb je dit voor nodig hoor ik je al denken. De stroomgroep kan overbelast raken als er te veel elektrische apparaten op aangesloten staan. Met een energieverdeler voorkom je dit probleem dus! Bekijk de energieverdeler van Kokendwaterexpert.

Montageservice van Kokendwaterexpert

Onze monteurs staan voor jou klaar om je te helpen bij het monteren van jouw reservoir. Of je dit nu lastig vindt of er simpelweg geen tijd voor hebt, zij staan voor jou klaar.

  • Vink de ‘montage’ knop aan bij het bestellen.
  • Binnen 48 uur neemt onze monteur contact met jou op voor het maken van een afspraak.
  • De monteur komt op afgesproken dag en tijdstip bij jou langs.

Vind je dit interessant? Ontdek onze montageservice.

Contact | Quooker PRO3 reservoir

Kom je er niet uit of heb je vragen over de Quooker PRO3 VAQ reservoir? Onze kokendwaterexpert Marcel staat jou graag te woord. Neem gerust contact op met de klantenservice door te bellen, mailen of te chatten.