Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
 

Unito Kranen

Kranen

Unito kokend water kranen

De kokend water kranen van Unito zijn beschikbaar in een aantal verschillende vormen: rond, haaks en rond (pull). Je hebt dus de keuze uit verschillende opties, zodat er altijd iets tussen zit dat perfect in jouw keuken past. Benieuwd naar meer informatie over de Unito kokend water kranen? Lees dan vooral verder!

unito-rond.jpg

Rond

unito-haaks.jpg

Haaks

unito-pull.jpg

Rond pull

De kranen van Unito

De kokend water kranen van Unito kennen dus drie verschillende vormen. Wanneer je jouw Unito kokend water kraan uitvoering hebt uitgezocht, kun je kiezen tussen een ronde, haakse of ronde (pull) kraan. Welke vorm jij kiest, is geheel persoonlijk. Wij hebben voor jouw overzicht de verschillen even onder elkaar gezet:

  • Rond: zachte, losse en klassieke uitstraling
  • Haaks: strakke, moderne uitstraling
  • Rond (pull): ronde kraan met een uittrekbare slang

Verschillende uitvoeringen en kleuren

Naast verschillende vormen, hebben de Unito kokend water kranen ook verschillende uitvoeringen en kleuren. Wij hebben ze  even voor je onder elkaar gezet:

De kokend water kranen van Unito zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, gun metal, rvs, zwart en goud.

Over Unito

Unito is ontstaan vanuit een passie voor thuis gekookt eten. De liefde voor het zelf maken van eten is zo gegroeid, dat er een prachtig merk uit is ontstaan met inmiddels al 50 jaar ervaring! De missie van het merk is dan ook om innovatie in de keuken een meer dagelijks ding te maken.

Laat jouw kokend water kraan installeren door Kokendwaterexpert

Wij bieden jou graag de mogelijkheid om jouw nieuwe kokend water kraan te laten installeren door een professionele monteur. Maak jij hier ook graag gebruik van? Kies deze service dan tijdens het plaatsen van je bestelling. Een van onze monteurs neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met jouw agenda. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Ga kalk tegen met Kalkloos

Heb jij last van kalk in de badkamer of keuken? Dan is Kalkloos voor jou de oplossing. De waterontharder neutraliseert namelijk de kalk waardoor de kalk- en roestvorming verdwijnt! Bekijk voor meer informatie Kalkloos.

Contact

Meer weten of graag advies op maat? Neem dan gerust contact op. Onze experts helpen jou graag verder via de chat, mail of telefoon om antwoord te geven op al jouw vragen!