Quooker Quooker Kleuren

Quooker Kleuren

Quooker Kleuren

De keuze is reuze uit de beschikbare kleuren van Quooker! Het assortiment bestaat uit: RVS, Chroom, Zwart en Patina. Ontdek welke kleur het beste tot zijn recht komt in jouw keuken en bekijk ons assortiment aan kleuren!

Quooker_Categorie_RVS.jpg

Quooker RVS

Quooker_Categorie_Chroom-.jpg

Quooker Chroom

Quooker_Categorie_Zwart.jpg

Quooker Zwart

Quooker_Categorie_Patina.jpg

Quooker Patina

Quooker Gunmetal

Quooker Rosé Koper

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rijtje:

  • In veel verschillende kleuren en maten beschikbaar.
  • Veilige kranen door kinderbeveiliging.
  • Werkt energie en waterbesparend.
  • Keuze uit gezuiverd, sprankelend en gekoeld water door het CUBE reservoir.

Waarom een Quooker kraan?

Het bedrijf is in 1970 in Nederland opgericht, om precies te zijn in Ridderkerk. Sindsdien is de productlijn uitgebreid met niet alleen kokend water kranen, maar ook gekoeld- en bruisend water kranen. Je hoeft met een Quooker nooit meer te wachten tot de waterkoker kookt, want Quooker overtreft alle wachttijden hiermee. De Quooker is ook ontworpen om veilig te zijn, met functies zoals een waarschuwingslampje dat aangeeft wanneer het water heet is. Daarnaast is de Quooker kindvriendelijk door het beveiligingssysteem wat erop zit. Lees meer over Quooker.

Kokendwaterexpert biedt de Quooker Flex en Quooker Fusion aan. Beide zijn kokend water kranen en mengkranen gecombineerd. Dat hoor je goed! Beide modellen hebben een trendy design en zijn te combineren met verschillende boilers.

Quooker boiler kopen

Kokendwaterexpert biedt vier verschillende reservoirs: De Pro3-VAQ, de Combi, de Combi+ en de CUBE. We zullen ze met je doornemen. De PRO3-VAQ is ontworpen om op verzoek direct kokend water te leveren terwijl het energiezuinig en veilig in gebruik is. Deze boiler is meteen voorzien van 3 liter kokend water. De Quooker Combi is een handige en energiezuinige boiler die op verzoek toegang geeft tot zowel 7 liter kokend water en 15 liter warm water. De Quooker Combi+ is een verbeterde versie van de Combi. Ook deze boiler kan op verzoek heet en kokend water leveren. Met de Quooker CUBE kun jij zelfs gefilterd, gebruist of gekoeld water tappen.

Quooker kraan aansluiten

Wist jij al dat wij een team aan vakkundige monteurs klaar hebben staan om jouw kokend water kraan te installeren? Geef jij dit karweitje liever uit handen dan staan zij te popelen om jou te helpen! Wil jij graag weten hoe je hier gebruikt van kunt maken? Wij leggen het je uit:

  • Kies de kokend water kraan uit die jij graag wilt bestellen.
  • Vink tijdens het bestellen de ‘montage‘ optie aan.
  • Onze monteurs ontvangen een melding.
  • De monteur zal binnen 48 uur contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
  • De monteur komt langs op afgesproken datum en tijdstip. Geen stress!

Lijkt deze service jou wel wat? Ontdek dan onze montagepagina.

Klantenservice van Kokendwaterexpert

Wil jij graag weten welke Quooker kraan er het beste bij jou past, of misschien kom je er niet helemaal uit welke kleur je dan moet kiezen? Onze Kokendwaterexpert Marcel staat jou graag te woord. Stel al jouw vragen aan hem en krijg gegarandeerd een bijpassend antwoord. Je kunt met hem bellen, chatten en mailen.

Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Toon meer
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan