Quooker Kranen Flex

Flex

Quooker Flex

De Quooker Flex biedt jou warm, koud en kokend water van 100°C uit dezelfde kraan. Spoel je vieze service goed af met de uitrekbare slang die deze kokend water kraan heeft. Met het CUBE reservoir kun je ook nog is gekoeld en bruisend water tappen. Maak van jouw kraan een feestje en bekijk welk reservoir er bij jou past!

Een aantal voordelen van de Quooker Flex kraan op een rijtje:

  • Flexibele uittrekslang voor het schoonmaken van service.
  • Warm, gekoeld, bruisend of kokend water beschikbaar.
  • Meteen kokend, koud en gemengd water uit dezelfde kraan.

Waarom een Quooker keuken kraan?

Het Quooker systeem is ontworpen om direct toegang te bieden tot kokend water. Dit is superfijn voor het zetten van een kop warme thee, koffie of om te koken. De Quooker kraan is beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen passend bij verschillende keukenontwerpen. Zo hebben wij de Quooker Fusion en de Quooker Flex. Het beschikt over een kindvriendelijk beveiligingssysteem om onbedoelde brandwonden te voorkomen. Daarnaast is het systeem energiezuinig. De Quooker Fusion en de Quooker Flex combineren een kokend water kraan en een mengkraan uit dezelfde unit en leveren zowel warm, koud als kokend water. Ontdek meer over Quooker.  

Een aantal voordelen van een Quooker kokend water kraan op een rijtje:

  • Verkrijgbaar in RVS, Zwart en Chroom.
  • Gebruiksvriendelijke kraan door kinderslot.
  • Direct koud, warm en kokend water tot je beschikking.
  • Combineer het reservoir wat bij jouw keuken past.

Quooker boilers

Wij hebben verschillende boilers op de markt voor jou. Zo hebben wij: de Combi, Combi+, CUBE en de PRO3-VAQ. We zullen samen met jou erdoorheen lopen. De PRO3-VAQ heeft een inhoud van 3 liter en kan tot 100 kopjes kokend water per uur leveren waardoor deze boiler geschikt is voor huishoudens en kleine kantoren. De Quooker Combi heeft een inhoud van 7 liter en kan tot 15 liter warm water per uur produceren en is daarmee geschikt voor de meeste huishoudens. De Combi+ heeft een grotere inhoud dan de standaard Combitank. Met een kokend water tank van 7 liter en een warm water tank van 22 liter. Ga jij liever voor gekoeld, bruisend of gefilterd water? Dan is de CUBE wat voor je.

Kokend water kraan met uittrekslang

Met de flexibele uittrekslang die de Quooker Flex jou biedt kun jij jouw service snel afwassen of de spoelbak schoonspoelen. Je zult de uittrekslang niet meteen ontdekken, deze zit namelijk opgeborgen in de uitloop van de kraan. De kraan is daarnaast ook veilig en kindvriendelijk. Er kan geen kokend water uit de kraan komen als de uittrekslang is uitgetrokken. Bekijk de Quooker Flex kranen.

Quooker Flex aansluiten

Het aansluiten van een Quooker Flex is over het algemeen vrij eenvoudig en kan meestal worden gedaan door een erkende monteur. Wij bieden de montageservice aan met onze experts die jou het werk uit handen nemen. Vink bij het bestellen de ‘montage‘ knop aan zodat onze monteur een melding hiervan ontvangt. Binnen 48 uur wordt er contact met je opgenomen door onze monteur. Leun lekker achterover en laat de monteur het werk doen. Ben jij nieuwsgierig naar deze service? Ontdek onze montageservice.

Klantenservice van Kokendwaterexpert

Onze Kokendwaterexperts staan voor jou klaar om jou te helpen. Heb jij nog vragen over de Quooker Flex of heb je andere vragen waar je niet uitkomt? Je kan op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Kokendwaterexpert. Je kunt bellen, chatten of mailen met ons.

Filteren

Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C