Filteren

Merk
Kleur
 

Unito Kranen Haaks

Haaks

Unito haaks

Op zoek naar een strakke, moderne kokend water kraan? Dan is een Unito haakse kokend water kraan wat jij nodig hebt! Deze kraan, die direct kokend water tapt, is super handig en heeft ook nog eens een prachtige uitstraling. Lees meer.

Unito kokend water kraan haaks

De Unito haakse kokend water kraan is dé kokend water kraan voor alle liefhebbers van moderniteit. De haakse vorm van de kraan zorgt voor een nette en strakgetrokken look in jouw keuken. Zo’n strakke look optimaliseert de uitstraling van jouw keuken volledig. Alle Unito haakse kokend water kranen zijn voorzien van de Unito Anywhere app en ze zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, gun metal, RVS, zwart en goud.

Andere Unito kokend water kranen

Ben je geen fan van de haakse uitstraling, maar wel van Unito? Geen probleem! Je kunt namelijk ook terecht bij Unito voor een ronde kraan. Van de ronde kranen heb je bij Unito twee verschillende uitvoeringen. Je hebt de normale Unito ronde kraan en de Unito Rond Pull. Het verschil is dat de Unito Rond Pull een uittrekbare slang heeft waarmee je overal gemakkelijk bij komt.

Over Unito

Unito is een familiebedrijf en draait al zo’n 50 jaar mee. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft het merk al veel impact gemaakt in de keukenwereld, en het mooie is dat het merk niet stil staat maar juist blijft innoveren. Innovatie is ook waar zij voor staan. Alles benaderen vanuit innovatie is de sleutel tot het succes van Unito!

Installatie door Kokendwaterexpert

Wil jij ook graag dat jouw nieuwe kokend water kraan wordt geïnstalleerd door een specialist? Kies deze service dan tijdens het plaatsen van je bestelling. Een van onze vakkundige monteurs komt dan bij jou langs om de kraan te monteren en te installeren. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar en kun je meteen genieten van je nieuwe kokend water kraan! Meer over deze service vind je bij montage en installatie.

Kalkloos met Kalkloos

Wanneer kalk te ver komt, kan het een vervelende klus zijn om dit op te lossen. Dit probleem voorkom je met Kalkloos. Kalkloos gaat namelijk de roest- en kalkvorming in jouw keuken en/of badkamer tegen. Zo hoef jij je hier nooit meer zorgen over te maken! Meer weten? Bekijk Kalkloos.

Contact

Meer weten? Onze experts voorzien jou van alle antwoorden. Contact opnemen kan gemakkelijk via de chat, mail of telefoon, dus aarzel niet!