Filteren

Hoeveelheid 100 c
Vorm uitloop
 

Unito Kleuren Goud

Goud

Unito kokend water kranen Goud

Toe aan een beetje extra charme in de keuken? Dan is een gouden kokend water kraan van Unito wat voor jou. De gouden afwerking is gaaf maar toch ook chique, en kan een geweldige toevoeging zijn in elke keuken! Lees meer.

Unito kokend water kranen Goud

Een gouden kokend water kraan, hoe tof is dat! Deze kokend water kraan van Unito is een echte eyecatcher, en optimaliseert de uitstraling van jouw volledig. Deze Unito kokend water kraan in het goud zou bijvoorbeeld mooi staan in een keuken waar al veel gouden details te vinden zijn, maar juist ook als opvallend accent in een keuken waar nog helemaal geen goud in is te vinden. Voor iedereen een mooie aanwinst dus! Geen fan van goud? Dan heeft Unito ook nog kokend water kranen in de kleuren Chroom, Gun metal, RVS en Zwart.

Verschillende Unito kokend water kraan uitvoeringen

Unito heeft meerdere uitvoeringen in de kokend water kranen. Welke jij kiest, ligt helemaal aan jouw persoonlijke voorkeur. Voor het gemak en het overzicht hebben wij ze allemaal even op een rijtje gezet voor je:

Over Unito

Bij Unito, een familiebedrijf dat is ontstaan vanuit een passie voor zelfgemaakt eten, staat innovatie altijd voorop. Dit doet het merk door altijd “out of the box” te blijven denken, en momenteel ook door alles te benaderen vanuit Smart oplossingen. Hoewel Unito al meer dan 50 jaar in de running is, blijft het merk nooit stilstaan. Innovatie is de drijfveer en dat is te zien!

Kokendwaterexpert installeert jouw kokend water kraan

Jouw nieuwe kokend water kraan laten installeren door een specialist? Wij regelen het voor je! Dankzij ons team van professionele monteurs kun je bij ons altijd rekenen op de beste installatie. Vink onze installatieservice aan tijdens het plaatsen van je bestelling, en een van onze monteurs neemt contact met je op om een datum af te spreken. Zo kun jij zonder moeite zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe kokend water kraan! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Bespaar met Comfortsaver

Extra besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Met Comfortsaver bespaar je zonder moeite tot wel 50% water en 30% energie. Dat is dus een gemakkelijke manier om de rekeningen te zien dalen! Meer weten over deze manier van besparen? Bekijk dan vooral Comfortsaver!

Contact

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij een van onze experts. Zij staan namelijk met veel plezier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.