Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Patina

Patina

Quooker Patina

Kies voor een Quooker in de kleur Patina! Patina heet ook wel edel roest of koperroest. Het is een doffe corrosie laag die gevormd wordt op het oppervlak van koperhoudende legeringen. Geef een vintage look aan jouw keuken met de kleur Patina.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rij:

  • Een Quooker kraan draagt bij aan hygiëne.
  • De Quooker is energiezuinig.
  • Quooker kan bijdragen aan duurzaamheid.
  • Quooker is een veilige en kindvriendelijke kraan.

Quooker Fusion rounded of square

De Quooker Fusion is een type Quooker kraan dat in een kraan kokend, warm en koud water kan leveren. De Fusion kraan heeft een ronde uitloop en is beschikbaar in chroom, rvs en zwart. De voordelen van een Quooker Fusion zijn onder andere: ruimtebesparend, veiligheid en energiezuinig. De Quooker Square is een ander type Quooker kraan dat ook kokend, warm en koud water kan leveren, maar heeft een vierkante en strakke uitstraling. Het ontwerp is modern en minimalistisch, en de Square is beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals chroom, rvs en zwart. Ontdek onze Quooker kranen.

Over het merk Quooker

Ken jij Quooker al? Het is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van kokend water kranen. Het werd opgericht in 1970 door Henri Peteri, die een innovatieve kraan ontwikkelde die direct kokend water kon leveren. Sindsdien heeft Quooker zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van kokend water kranen en is het actief in meer dan 10 landen over de hele wereld.

Ontdek meer over Quooker.

Een aantal voordelen over Quooker:

  • Kokend, warm en koud water.
  • Direct kokend water tot je beschikking.
  • Kindvriendelijke kraan.
  • Besparende en duurzame kraan.

Wil jij meer weten over Quooker? Ontdek meer over dit merk.

Montage en installatie kokend water kraan

Monteren is niet voor iedereen weggelegd, of misschien leidt jij een druk leven waardoor je er geen tijd voor hebt. Wij hebben voor jou een montageservice opgericht die je gemakkelijk kunt aanvinken tijdens het afronden van jouw bestelling. Lijkt jou dit handig? Vink tijdens het bestellen de ‘montage‘ knop aan zodat onze monteur een melding hiervan ontvangt. De monteur zal binnen 48 uur contact met je opnemen om een afspraak in te gaan plannen. De monteur komt langs op afgesproken datum. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat er iemand thuis is voor het ontvangen van onze monteur.

Ontdek onze montagepagina.

Contact | Kokendwaterexpert

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of wil jij meer te weten komen over Quooker? Begrijpelijk. Onze klantenservice staat voor je klaar! Je kunt met ons bellen, chatten en mailen. Ontdek onze klantenservice pagina.