Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Toon meer
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kranen

Kranen

Quooker Kokend water kranen

Quooker is een Nederlandse fabrikant van kranen die kokend water kunnen leveren. De meest populaire Quooker kranen: De Quooker Flex en de Quooker Fusion. Beide kranen zijn kokend water kranen en mengkranen gecombineerd. Zo kun jij direct warm, koud en kokend water tappen. Wil jij ontdekken welke kraan het beste bij jou past? Wij praten je gauw bij.

Fusion_kranen.jpg

Fusion

Quooker_Flex_categorie.jpg

Flex

Quooker-Front.jpg

Front

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rijtje:

  • Warm, kokend en koud water uit dezelfde kraan;
  • Beveiligde kranen;
  • Met een extra reservoir kun je ook kiezen voor gezuiverd, sprankelend en gekoeld water.
  • Energiezuinige kranen.

Waarom een Quooker keuken kraan?

Het water dat uit de Quooker kraan komt is niet alleen kokend heet, maar ook vers en schoon omdat het direct uit de kraan komt en niet in een reservoir wordt bewaard. Elke kraan van Quooker heeft zijn eigen stijl en functies en dat maakt Quooker origineel. Quooker streeft naar duurzaamheid en milieubewustzijn door het ontwerpen van producten die energie- en waterbesparend zijn. Een Quooker kraan in huis halen biedt dus heel veel goeds. Ontdek meer over Quooker.

Kokendwaterexpert biedt de Quooker Flex en Quooker Fusion aan. Beide kranen zijn kokend water kranen en mengkranen gecombineerd. Beide modellen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende reservoirs. Bekijk onze reservoirs.

Quooker boiler kopen

Je kunt alleen kokend water tappen als de kraan is aangesloten op een boiler. Ons assortiment aan reservoirs is erg groot en we praten je hier graag over bij. Wij bieden vier verschillende reservoirs: De PRO3-VAQ, Combi, Combi+ en de CUBE.  De Pro3-VAQ biedt direct 3 liter kokend water. Met de Combi boiler kun jij direct genieten van 7 liter kokend water of 15 liter warm water. Met de Combi+ boiler kun je genieten van onbeperkt warm water en direct 7 liter water. Liever gefilterd, gebruist of gekoeld water? Dan is de CUBE iets voor je.

Quooker kranen aansluiten

Wist jij al van onze montage service af? Onze monteurs monteren gemakkelijk jouw nieuwe kokend water kraan bij jou thuis. Hoe laat en wanneer jij het wilt! Ontdek hoe het werkt:

  • Vink bij het bestellen de optie ‘ montage ‘ aan. Onze monteur ontvangt hier een melding van.
  • Onze monteur neemt binnen 48 uur contact met op voor het maken van een afspraak.
  • Als de afspraak staat, komt de monteur langs op afgesproken datum en tijdstip om jouw kraan te monteren.

Lijkt deze service jou wel wat? Bekijk onze montageservice pagina.

Klantenservice bij Kokendwaterexpert

Twijfel je nog over een product of heb je wat vragen om te stellen? Onze expert Marcel staat voor jou klaar om jou te helpen. Geen vraag is bij hem te gek. Ook voor advies staat onze Kokendwaterexpert voor jou klaar. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of te mailen.