Quooker Kleuren Rosé Koper

Rosé Koper

Quooker Rosé Koper 

Houd jij van snel handelen? Dan past een Quooker Rosé Koper kokend water kraan perfect bij jou! Met deze kokend water kraan staat jouw kop hete thee namelijk al klaar voordat je het smaakje hebt uitgekozen. Daarnaast zorgt de Rosé Koperen afwerking voor een elegante uitstraling die jouw keuken naar een compleet ander niveau brengt. Meer weten? Lees dan snel verder!

Voordelen van een Quooker Rosé Koper kokend water kraan:

  • Direct kokend water;
  • Je bespaart ruimte omdat je geen waterkoker meer nodig hebt;
  • Zachte en elegante uitstraling vanwege de Rosé Koperen afwerking;
  • Verkrijgbaar in veel verschillende varianten.

Quooker: van idee tot wereldwijd succes

Quooker is ontstaan toen Henri Peteri het geniale idee kreeg om een kokend water kraan te creëren. Peteri, de oprichter van Quooker, is thuis aan de slag gegaan met het concept en bracht vele jaren later de eerste kokend water kraan op de markt: de Quooker Basic. Het was een groot succes en er volgden steeds meer variaties. En zo innoveren ze nog steeds. Quooker ontwikkelt zichzelf namelijk nog elke dag om ons te blijven voorzien van het állerbeste! Meer weten? Bekijk Quooker.

Quooker Flex vs. Quooker Fusion

Je hebt verschillende keuzes om te maken wat betreft jouw Quooker kokend water kraan. Zo kies je tussen een vierkant of rond model en kies je een boiler uit. Daarnaast heb je ook de keuze tussen een Quooker Flex kraan of een Quooker Fusion kraan. In de basis zijn deze kranen hetzelfde. Het verschil is dat de Quooker Flex een flexibele uittrekslang heeft (voor warm én koud water) en alleen in het rond verkrijgbaar is. Deze kraan draai je tot 270 graden. De Quooker Fusion daarentegen is een vaste kraan welke je 360 graden draait.

Soorten Quooker boilers

Wanneer je een Quooker kokend water kraan uit hebt gekozen, kies je ook een boiler. Je kunt gaan voor een PRO3, COMBI of COMBI+ boiler. Je wil natuurlijk wel weten welke boiler het beste bij jou past. Daarom hebben wij ze even voor je onder elkaar gezet.

  • PRO3: direct kokend water;
  • COMBI: direct kokend en warm water;
  • COMBI+: direct kokend en onbeperkt warm water.

Installatie door Kokendwaterexpert

Ga je graag met een gerust gevoel door het hele proces heen? Kies dan voor onze installatieservice. In dat geval installeert een professionele monteur namelijk jouw nieuwe kokend water kraan. Dit betekent dus dat jij je niet bezig hoeft te houden met hoe de installatie in zijn werk gaat, maar gewoon kunt gaan genieten van alle voordelen van jouw kokend water aanwinst! Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Contact opnemen met Kokendwaterexpert

Met een duidelijk beeld maak je de beste keuze. Twijfel daarom niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt. Onze experts helpen jou met veel plezier via de chat, mail of telefoon!