Filteren

Kleur
Hoogte kraan
 

Unito Kranen Rond pull

Rond pull

Unito Rond Pull

Bescheiden maar toch adembenemend, en ook nog eens super handig. Zo kunnen de Unito Rond Pull kokend water kranen het beste worden omschreven. De ronde vorm van de kraan zorgt voor een klassieke en uitnodigende uitstraling, en de pull bediening maakt deze kraan echt een uitblinker. Lees meer.

Unito kokend water kraan rond pull

Ben je op zoek naar een kokend water kraan met een klassieke en traditionele uitstraling? Dan zit je bij de Unito Rond Pull kokend water kranen goed. Hoewel de uitstraling traditioneel is, zijn deze kokend water kranen vrij innovatief. Zo zijn deze voorzien van de Unito Anywhere app waarmee je de kraan kunt bedienen, en zit er een uittrekbare slang in zodat je flexibel bent en overal gemakkelijk bij kunt. De Unito Rond Pull kokend water kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, gun metal, rvs, zwart en goud.

Andere Unito kokend water kraan vormen

Heb je liever geen kraan met een uittrekbare slang? Die heeft Unito ook! Neem dan vooral een kijkje bij de Unito haakse kranen of de gewone Unito ronde kranen. De ronde kranen zijn hetzelfde als deze Unito Rond Pull, maar dan zonder uittrekbare slang. De haakse kranen hebben een strakkere vorm en ook geen uittrekbare slang.

Over Unito

Een passie voor eten is uitgegroeid naar een familiebedrijf met inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring. Unito is ontstaan uit een liefde voor zelfgemaakt eten en een doel om meer innovatie aan de dagelijkse handelingen in de keuken toe te voegen. En dat is tot nu toe al aardig gelukt! Door alles vanuit Smart oplossingen te benaderen onderscheidt het merk zich van de rest en blijft Unito innovatief.

Jouw kokend water kraan laten installeren door Kokendwaterexpert

Wij staan graag paraat voor de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan. Wil jij ook dat een van onze specialisten jouw kraan komt installeren? Vink deze service dan aan tijdens het bestellen. Een van onze professionele monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Zo kun jij moeiteloos gaan genieten van je nieuwe kokend water kraan! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Ga kalk tegen met Kalkloos

Last van kalk in de keuken en/of badkamer? Dan is Kalkloos de oplossing voor jou! Dankzij de waterontharder van Kalkloos wordt kalk geneutraliseerd waardoor je er geen last meer van hebt. En wat wel overblijft, veeg je gemakkelijk weg met een doekje. Meer weten over deze ideale oplossing? Bekijk Kalkloos.

Contact

Om ervoor te zorgen dat jij antwoord hebt op al je vragen, hebben wij een team van experts voor je klaarstaan. Zij voorzien jou met veel plezier van al die antwoorden. Je kunt onze experts bereiken via de chat, mail of telefoon!