Ace Kranen Ronde kraan

Ronde kraan

Ace ronde kraan

Op zoek naar een kokend water kraan met een klassieke uitstraling? Zoek niet verder, want bij de Ace ronde kranen ben je helemaal aan het juiste adres! Lees meer.

Ace ronde kraan voor jouw keuken

Je kunt bij Ace terecht voor de ronde kokend water kraan van je dromen. Want met zo’n kokend water kraan hoef je nooit meer te wachten op kokend water! Wil je spontaan genieten van een lekker kopje thee? Dan zet je dat in enkele seconden. Daarbij brengt de ronde vorm een traditionele look met zich mee, die perfect past in elke keuken.

Voordelen van Ace ronde kraan:

·       Altijd direct kokend water bij de hand

·       Prachtige en klassieke vorm

·       Verkrijgbaar in verschillende kleuren

·       Handige en veilige bediening

Ace vervult jouw wensen

Ace vindt dat je huis een onderdeel is van wie je als persoon bent. Daarom vindt het merk het belangrijk dat je deze plek zo veel mogelijk eigen maakt. Je huis moet als je thuis voelen, en dat kan alleen als alles aan jouw wensen voldoet. En volgens Ace hoort daar ook de perfecte kokend water kraan bij!

Ace ronde kraan: de kleuren

Wanneer je een kokend water kraan gaat uitzoeken, wil je natuurlijk wel dat hij ook iets toevoegt aan de uitstraling van je keuken. Daarom is het belangrijk om de juiste kleur kraan te kiezen. Bij Ace heb je de keuze tussen Chroom, RVS en Zwart. Waar ga jij voor?

Rond of haaks?

Is rond niet helemaal jouw ding en wil je liever wat anders? Bekijk dan vooral de haakse kranen van Ace. Deze bieden namelijk een strakke look die jouw keuken ook helemaal om kan toveren. Of je gaat voor een ronde of haakse kraan, hangt volledig af van jouw smaak. Maar welke keuze je ook maakt, je geniet van kwaliteit!

Installatieservice van Kokendwatergigant

Wist je dat je de installatie van je kraan gemakkelijk kunt uitbesteden? Want met slechts een paar drukken op de knop staat een van onze professionals bij jou op de stoep op de klus te klaren. Wanneer je je kraan laat installeren door een erkende specialist, weet je zeker dat je de kraan straks optimaal kunt gebruiken. En je hoeft hier zelf niet eens de mouwen voor uit de handen te steken! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact met Kokendwaterexpert

Met vragen kun je altijd terecht bij een van onze experts. Wil je dus graag meer weten? Aarzel dan niet en chat, mail of bel gerust.

Filteren

Kleur