quooker-kokendwaterexpert 

Quooker

Quooker is een geschiedenis schrijver en is hier in 1970 mee begonnen. Zo’n 22 jaar later kwamen de eerste producten van Quooker op de markt. Dit waren de eerste kokend water kranen ter wereld. Zo ontstond er een revolutie in de keukenwereld. De impact die Quooker toen maakte, is vandaag de dag nog steeds merkbaar. Met kokend water kranen in keukens over de hele wereld is Quooker een grote speler in de kranenwereld.

Quooker heeft het klimaat hoog in het vaandel staan. Dit doen zij door middel van het produceren en verkopen van duurzame producten, want met een Quooker in de keuken bespaar je water én energie. Ook zet Quooker zich in voor schoon drinkwater in Ethiopië. Als er een Quooker reservoir wordt verkocht, doneert Quooker 4200 liter schoon drinkwater aan gezinnen in Ethiopië. Benieuwd hoe een Quooker kokend water kraan voor meer duurzaamheid zorgt in jouw huis? Dat hebben we uitgelegd in onze blog over kokend water kranen. Lees de blog of ontdek meer van Quooker.

Waarom Kokendwaterexpert samenwerkt met Quooker:

  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame producten
  • Betrouwbare partner

unito-kokendwaterexpert ace-kokendwaterexpert

Unito

Unito streeft naar het leveren van innovatieve producten tegen een acceptabele prijs. Dit doen zij door middel van het constant innoveren van producten, waardoor Unito een leidersrol heeft en een onderscheidend design. De producten van Unito creëren ruimte in jouw keuken door de oude producten te vervangen door smart en energiezuinige producten. Ook is het mogelijk om de Unito producten op afstand te bedienen door middel van een app.

Ace | Unito

Binnen het merk Unito is er nog een kokend water systeem ontwikkeld, namelijk Ace. De kokend water systemen van Ace vallen onder de basis kokend water kranen. Ze hebben een mechanische bediening en leveren jou binnen enkele seconden kokend water. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs!

Waarom Kokendwaterexpert samenwerkt met Unito:

  • Constante innovatie
  • Onderscheidend design
  • Duurzame producten

itho-daalderop-kokendwaterexpert

Itho Daalderop

Itho Daalderop streeft naar een duurzaam en gezond binnenklimaat. Dit doen zij door middel van het produceren en verkopen van duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen. Kortom, Itho Daalderop heeft alles in huis om jouw binnenklimaat zo comfortabel, gezond en energiezuinig mogelijk te maken. Naast dit maakt Itho Daalderop zich hard voor het klimaat. Zo maken zij met hun producten energieneutraal wonen mogelijk. Hun slogan luidt dan ook: Climate for life. Ontdek Itho Daalderop in ons assortiment.

Waarom Kokendwaterexpert samenwerkt met Itho Daalderop

  • Comfortabele en duurzame producten
  • Betrouwbaar merk in miljoenen huishoudens
  • Jarenlange ervaring in innovatieve techniek