Wat vinden de producten van Kokendwaterexper

quooker

Bij de familie Jansen zorg ik voor luxe en gemak in de keuken

Mijn bazen hebben een druk leven omdat ze allebei een fulltimebaan en twee kinderen hebben. Ze waren al een langere tijd op zoek naar gemak in hun leven. Dit geef ik hun door in een handomdraai koud, warm en kokend water te leveren. Hierdoor is de pasta binnen enkele seconden aan de kook wanneer zij thuiskomen na het werk. De sfeer tijdens het dagelijkse familiediner is er echt op vooruit gegaan. Ze zijn mij daarvoor dan ook heel dankbaar.

Quooker Flex kokend water kraan RVS

hotspot-titanium

Ik maak het leven van Larissa letterlijk een stukje warmer

Larissa is een eerste klas koukleum. Ze drinkt dan maar al te graag een kop warme thee. De hele dag wacht ik op haar om thuis te komen. Ik weet dat ze het koud heeft en sta daarom direct klaar om een heerlijke kop warme thee te geven aan haar. Doordat ik direct kokend, koud en warm water lever, is Larissa opgewarmd voordat ze het zelf doorheeft.

Hotspot Titanium Calisto chroom kokend water kraan

ace-kokend-water-kraan

Ik houd ervan als er visite is, want alle blikken vallen op mij

Ik ben een gelukkige kraan, want Xander en Kelly kunnen er geen genoeg van krijgen om vrienden uit te nodigen. Wanneer zij langskomen, krijg ik complimenten in overvloed. Dit komt door mijn strakke uiterlijk. Toen Xander en Kelly mij in huis namen, was ik best een beetje verlegen. Echter geniet ik nu volop van alle complimenten die ik krijg.

Ace boil C vorm kokend water kraan

unito-kokend-water-kraan

Ik sta tijdens alle seizoenen klaar voor Peter en Anita

De verschillen in de seizoenen van het Nederlandse klimaat zijn voor mij geen probleem. Wat Peter en Anita ook van mij vragen, ik doe het. Zo vinden zij het in de zomer heerlijk om een glas gekoeld en bruisend water te drinken na hun wandeling. Daarnaast voorzie ik hun in de winter van ultieme luxe doordat ze in enkele tellen een kop warme thee kunnen drinken. Welk seizoen het ook is, ik voorzie Peter en Anita van gemak.

Unito elements 5-in-1 cosmos rond chroom kokend water kraan