Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Chroom

Chroom

Chroom

Ga voor een Quooker Flex of een Quooker Fusion in de mooie kleur Chroom. Ontdek welk model er bij jou past! Ga jij voor het rounded model of voor de square? Alles is mogelijk, schroom niet en ga voor Chroom!

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rijtje:

  • Binnen enkele seconde kokend water tot je beschikking;
  • Omdat je geen waterkoker nodig hebt, bespaar je veel ruimte op je aanrecht;
  • Quooker kranen zijn volledig veilig te gebruiken;
  • Biedt ook gefilterd, gebruist en gekoeld water.

Quooker Fusion en Quooker Flex

Beide modellen zijn verkrijgbaar in de mooie kleur Chroom. De Quooker Fusion is een populaire en veelzijdige kraan die kokend water, warm water, koud water en gefilterd water biedt. De kraan heeft een slank en elegant ontwerp en is beschikbaar in verschillende afwerkingen waaronder chroom. De Quooker flex is daarentegen een innovatieve kraan die niet alleen kokend water biedt, maar ook een uittrekbare slang heeft voor extra flexibiliteit en gemak in de keuken. Bekijk de pagina over de verschillende Quooker kranen.

Over het merk Quooker

Het bedrijf is opgericht in 1970 door Henri Peteri en begon als een project om een energiebesparende kraan te ontwikkelen. In de jaren 90 besloot Quooker zich te richten op de ontwikkeling van kokend water kranen en in 2000 werd de eerste Quooker kraan gelanceerd. De Quooker kranen hebben een ingebouwd waterfilter en zijn energiezuinig, omdat het waterreservoir goed geïsoleerd is en het water op temperatuur wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat je minder energie verbruikt dan wanneer je een waterkoker gebruikt. Wil je meer informatie over Quooker? Ontdek Quooker.

Quooker reservoirs

Quooker biedt verschillende boilers aan die worden gebruikt in combinatie met kokend water kranen. Hieronder vind je meer informatie over de Quooker boilers:

  • PRO3-VAQ: De PRO3 is de kleinste boiler van Quooker met een inhoud van 3 liter. Dit maakt het ideaal voor kleinere huishoudens.
  • Combi: De Combi is een combinatie van een kokend water kraan en een boiler en levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. De boiler heeft een inhoud van 7 liter.
  • Combi+: De Combi+ is vergelijkbaar met de Combi, maar heeft een grotere boiler met een inhoud van 11 liter. Dit zorgt voor meer warm water, waardoor het beter geschikt is voor grotere gezinnen.
  • CUBE: De Cube is een uitbreiding op de Quooker kraan, waarmee je naast kokend, warm en koud water ook bruisend en gefilterd water uit de kraan kunt krijgen.

Welk Quooker reservoir past er bij jou?

Montage en installatie service

Wij begrijpen dat je liever een biertje met je vrienden drinkt als er een voetbalwedstrijd op televisie is. Dan denk je natuurlijk niet aan het monteren van een kokend water kraan. Daar hebben wij een team aan monteurs voor! Wist jij al van onze montageservice af? Vink tijdens het bestellen van jouw kokend water kraan de ‘montage ‘knop aan. Zo ontvangt onze monteur een melding om een afspraak met je in te plannen. De monteur komt bij jou langs, je moet alleen nog even de deur opendoen voor hem zodat jij die voetbalwedstrijd weer verder kan kijken. Ontdek onze montage servicepagina.

Contact met Kokendwaterexpert

Kom jij er niet helemaal uit en heb je hulp nodig? Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Heb je opmerkingen? Dan mag je deze ook bij ons aangeven. Je kunt met ons chatten, mailen en bellen.