Filteren

Lengte
Kleur
Toon meer
 

Quooker Accessoires

Accessoires

Quooker Accessoires

Van een zeeppomp tot aan een energieverdeler, op onze pagina vind jij het allemaal! Vind jij jouw keuken toch nog een beetje leeg en mis je net die finishing touch? Neem een kijkje op onze accessoires Quooker pagina!

Quooker Zeeppomp

Weg met die goedkope plastic zeepflesjes die maar van korte duur zijn! Quooker biedt hoogwaardig kwalitatieve zeeppompen die langdurig meegaan in jouw keuken. Daarnaast is de zeeppomp eenvoudig bij te vullen. De Quooker zeeppomp is beschikbaar in RVS, Chroom en Zwart. Ben jij benieuwd welke Quooker accessoires er misschien wel bij jou passen? Ontdek onze accessoires pagina.

Energieverdeler boiler

Niemand wil dat de stroomgroep overbelast raakt. We hebben allemaal waarschijnlijk wel veel apparaten in de keuken staan die nou eenmaal veel stroom vragen. Als er te veel apparaten aangesloten staan op dezelfde stroom groep, kan deze overbelast raken. Om dit te voorkomen heeft Quooker een energieverdeler op de markt gebracht. Bekijk de energieverdeler van Quooker nu op Kokendwaterexpert en op de Quooker accessoires pagina.

Een aantal voordelen van de Quooker energieverdeler op een rijtje:

  • Voorkomt overbelasting van de stroomgroep;
  • Gemakkelijk te plaatsen;
  • Ideaal als je meerdere elektrische apparaten hebt in de keuken die veel stroom vragen;
  • Geen extra elektragroep nodig.

Ruim assortiment aan keukenkranen

Een Quooker kraan is een speciaal soort kraan die naast koud en warm water ook direct kokend water kan leveren. Het is een apparaat dat in de keuken wordt geïnstalleerd en dat op een snelle en efficiënte manier kokend water kan leveren voor het zetten van thee, het blancheren van groenten of het bereiden van instant soep. Wij bieden in onze webshop de Quooker Fusion en Quooker Flex aan. Beide kranen zijn mengkranen en kokend water kranen. De kranen zijn beschikbaar in het RVS, Chroom en Zwart. Beide kranen zijn trendy en klassiek in stijl. Ben jij benieuwd welke Quooker kraan er bij jou past? Ontdek onze Quooker kranen.

Een aantal voordelen van een Quooker kokend water kraan op een rijtje:

  • Werkt water en energiebesparend;
  • Biedt kinderbeveiliging;
  • Niet alleen koud, warm en kokend water maar ook gezuiverd, bruisend en gekoeld water;
  • Het design is tijdloos.

Kokend water kraan aansluiten bij Kokendwaterexpert

Bij onze kokend water kranen zit een installatie set inbegrepen voor de mensen die houden van monteren. Vind jij dit nou een lastig karwei en laat je het werk liever uit handen nemen? Dat is geen probleem bij Kokendwaterexpert! Met onze installatieservice bieden we jou de oplossing wat jouw tijd en moeite scheelt. Vink bij het plaatsen van de bestelling aan dat je gebruikt wilt maken van de service. Onze monteur neemt binnen 48 uur contact met je op. Ontdek de montage en installatie pagina op Kokendwaterexpert.

Contact | Quooker Accessoires

Wij begrijpen het als er wat vragen bij je naar boven zijn gekomen. Iedereen heeft een eigen smaak, en daarom begrijpen wij het dat de keus van een kokend water kraan lastig kan zijn. Kun jij wel wat advies gebruiken? Onze Kokendwaterexpert Marcel staat graag voor jou klaar om je vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om te chatten, mailen en te bellen.