Filteren

Kleur
 

Ace Kranen Haakse kraan

Haakse kraan

Ace haaks kraan

Is jouw keuken toe aan een beetje moderniteit? Bekijk dan eens de haakse kokend water kranen van Ace. Ze zijn strak, handig en simpelweg de ideale toevoeging aan iedere keuken. Lees meer.

Ace haakse kraan

Met een haakse kraan van Ace breng je de uitstraling van jouw keuken naar een geheel ander niveau. Deze kokend water kranen zijn namelijk niet alleen super handig, ze brengen ook nog eens een prachtige uitstraling met zich mee. Met een Ace haakse kraan geniet je in een handomdraai van een heerlijke kop thee. De kranen zijn chic, strak en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je een Ace haakse kraan in huis, dan wil je nooit meer anders!

Voordelen van Ace haakse kraan:

  • Prachtige vorm die een moderne en strakke uitstraling met zich meebrengt

  • Biedt direct kokend water

  • Eenvoudige maar veilige bediening

  • Verkrijgbaar in zowel chroom als rvs of zwart

Een strakke keuken met Ace

Ace ziet kansen in de combinatie van menselijke expressie en nieuwe technologieën. Volgens het merk gaan de twee namelijk hand in hand. Ace vindt het belangrijk dat een kokend water kraan zo veel mogelijk functionaliteiten heeft waar je hem mee kunt uitbreiden, zodat je alles op dezelfde plek hebt staan. Het merk steekt dus een stokje voor de rommelige keuken die je normaal al snel hebt door al die losse apparaten, en wil orde scheppen door dit allemaal samen te voegen. En dat ene apparaat, die kokend water kraan, moet er dan natuurlijk wel adembenemend uitzien. Ook daarin stelt Ace absoluut niet teleur!

Ace rond vs. Ace haaks

Tussen de Ace kokend water kranen vind je twee verschillende vormen: rond en haaks. De kranen hebben exact dezelfde werking, maar een totaal andere uitstraling. Zo geeft de ronde vorm jouw keuken een klassieke en elegante look, terwijl de haakse vorm meer strakheid en moderniteit met zich meebrengt.

Welke kleur past bij jouw keuken?

We hebben allemaal een eigen smaak. En die smaak zie je onder andere terug in je keuken. Zo houdt de een bijvoorbeeld heel erg van donkere accenten, terwijl de ander misschien liever gaat voor een lichte uitstraling. Tijdens het uitzoeken van jouw perfecte kokend water kraan, moet je natuurlijk ook een kleur kiezen. Binnen de Ace kranen kun je kiezen tussen Chroom, RVS en Zwart. Waar ga jij voor?

Montageservice voor jouw kokend water kraan

Jouw nieuwe Ace haakse kraan laten monteren door een erkende professional? Dat kan! Maak binnen enkele drukken op de knop gebruik van onze montageservice en geniet voor je het weet van kokend water. Het enige dat je zelf hoeft te doen is de montage aanvragen en natuurlijk een dag vrijhouden waarop onze specialist langs kan komen. Zo is alles goed én snel geregeld! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact met Kokendwaterexpert

Voor meer informatie over de Ace haakse kraan kun je altijd terecht bij een van onze experts. Heb je dus nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de chat, mail of telefoon.