Unito Uitvoeringen Lava 3-in-1

Lava 3-in-1

Unito Lava 3-in-1

De Unito Lava 3-in-1 kokend water kraan maakt het verkrijgen van kokend water makkelijker dan ooit! Wacht nooit meer op kokend water, wen er maar vast aan dat het altijd voor je klaarstaat zonder te hoeven wachten. Daarnaast is de kraan ook nog eens voorzien van Smart bediening. Ook nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Unito Lava 3-in-1 kokend water kraan

Met de Unito Lava 3-in-1 kokend water kraan is het tappen van kokend water zo gepiept. Deze kokend water kraan is de basis van de Unito kranen. De kraan tapt koud, warm en kokend water en is altijd nog uit te breiden naar meer. Met één druk op de knop in de Unito Anywhere app regel je alles rondom de kraan. Denk hierbij aan de temperatuur timers om mee te besparen. Super handig dus!

Voordelen van de Unito Lava 3-in-1 kokend water kraan zijn:

  • Direct kokend water tot je beschikking;
  • 3-in-1 kraan met koud, warm en kokend water;
  • Luxe Smart bediening;
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Over Unito

Unito is niet zomaar een merk. Unito gaat namelijk graag “out of the box” te werk, en dit is ook terug te zien in de kokend water kranen. Door bijvoorbeeld alles te benaderen vanuit Smart oplossingen onderscheidt het merk zich enorm. Daarnaast zien de kranen er ook nog eens onwijs goed uit!

Montage door Kokendwaterexpert

Je kunt op ons rekenen voor de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan. Wij hebben een team van specialisten klaarstaan die de klus graag voor jou willen overnemen. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar. Ook gebruik maken van deze service? Vink hem dan aan tijdens het plaatsen van je bestelling. Een van onze specialisten neemt dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Alle informatie vind je bij montage en installatie.

Water en energie besparen met Comfortsaver

Besparen is een groot en belangrijk onderwerp deze dagen. Daarom geven wij jou graag een goede tip mee: Comfortsaver. Hiermee bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie in huis. Bekijk Comfortsaver voor meer informatie!

Contact

Je kunt al je vragen bij ons neerleggen, wij helpen jou met veel plezier. Neem dus vooral contact op via de chat, mail of telefoon en een van onze experts staat jou graag te woord!

Filteren

Vorm uitloop
Kleur
Hoogte kraan
Hoeveelheid 100° C