Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Kleur
Opwarmtijd
Stilstandsverlies
Hoeveel 100° C
Hoogte kraan
 

Hotspot Titanium

Hotspot Titanium

Hotspot Titanium  

Hotspot Titanium staat voor duurzaamheid, functionaliteit en stijlvolle designs. De kokend water kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en titanium. In ons assortiment bieden wij de Calisto kraan, Vitoria kraan, en Flex XL kraan aan. Zo heeft de Calisto kraan een ronde uitloop, de Vitoria kraan een haakse uitloop, en heeft de Flex XL een uittrekbare slang voor je servies. Benieuwd welke kraan er bij jou past? Lees meer. 

Hotspot-Reservoir-Categorie.jpg

Reservoirs

Hotspot-Kranen-Categorie.jpg

Kranen

Hotspot_kleuren_categorie.jpg

Kleuren

Hotspot-Accessoires-Categorie.jpg

Accessoires

Een aantal voordelen van de Hotspot Titanium kokend water kraan op een rijtje: 

  • Stijlvol design; 
  • Duurzaamheid en functionaliteit; 
  • Beveiligde kraan; 
  • Kokend, warm en koud water. 

Waarom een Hotspot Titanium kraan? 

Hotspot Titanium is een merk van kookgerei dat bekend staat om zijn duurzaamheid, functionaliteit en stijlvolle design. Het bedrijf biedt verschillende kleuren en designs aan, waardoor er voor ieder interieur wel een geschikte kraan is. Veilig en vertrouwd, dat is de belofte die al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1908 door Alexander Vosmaer. Bij Hotspot Titanium geloven we dat de keuken een centraal punt is in huis en in kantoren. Hier worden ervaringen gedeeld, gesprekken gevoerd, en een plek waar wordt samengewerkt.  

Bij Kokendwaterexpert bieden wij drie soorten kranen aan. De Calisto kraan, de Vitoria kraan en de Flex XL kraan. De Calisto kraan is een 3-in-1 kokend water kraan die jou direct voorziet van kokend water. Dit is een trendy en stijlvolle kraan beschikbaar in: RVS, Chroom, Zwart, Copper, Gold, Gun Metal. De Vitoria kraan is een kraan met een haakse uitloop. Beschikbaar in: Chroom, Zwart, RVS, Copper, Gold en Gun Metal. De Flex XL is een gave kraan met een uittrekbare slang waarmee je gemakkelijk service kan afwassen. Dit is een echte eye catcher in de keuken. Beschikbaar in: RVS, Gold, Gun Metal, Copper. 

Over Hotspot Titanium 

Een van de belangrijkste voordelen van de Hotspot Titanium kraan is gemak. Met een kokend water kraan hoef je niet te wachten tot een waterkoker kookt, wat tijd en energie bespaart. De Hotspot Titanium is ontworpen met het oog op veiligheid. Het heeft een kinderslot on onbedoeld branden te voorkomen, en is de kraan geïsoleerd zodat het oppervlak niet te heet wordt om aan te raken. Hotspot Titanium heeft voor ieder interieur een designer kraan van tijdloze designs wat veel oogblikken werpt. Wil jij meer te weten komen over dit merk? Ontdek meer over Hotspot Titanium. 

Keuken kraan inclusief montage  

Wist jij al van onze montage service af? Wij bieden een montage en installatie service aan om jouw kokend water kraan te installeren. Onze monteur komt bij jou thuis en het enige wat jij hoeft te doen is de deur te openen. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Vink tijdens je bestelling de optie ‘montage’ aan. Onze monteur ontvangt hier een melding van en neemt binnen 48 uur contact met je op voor het inplannen van een afspraak. De monteur komt langs op afgesproken datum en tijdstip. Jij kan weer lekker doen waar je mee bezig was, laat de monteur maar zijn werk doen! Is dit iets voor jou? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwaterexpert. 

Contact | Hotspot Titanium kokend water kraan  

Bij Kokendwaterexpert bieden wij een groot aanbod aan kokend waterkranen aan. We begrijpen het als je het lastig vindt om een keus te maken welke kraan er in jouw keuken past. Misschien weet je niet welke kleur je precies moet kiezen, of dat je meer voor een ronde kraan wil gaan of een haakse. Twijfel jij of heb je nog vragen? Onze expert Marcel staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te chatten, bellen en mailen