Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Kleur
Opwarmtijd
Stilstandsverlies
Hoeveel 100°C
Hoogte kraan
 

Hotspot Titanium Reservoirs

Reservoirs

Hotspot Titanium reservoirs

Door een Hotspot Titanium reservoir te combineren met een kraan van Hotspot Titanium tap je gemakkelijk en snel kokend water. Je tapt namelijk binnen no time een pan vol kokend water om in te koken. Deze boilers zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Namelijk in een 4 liter reservoir en een 8 liter reservoir.  Wil je meer te weten komen over Hotsport Titanium? Lees meer.

Hotspot-Categorie4-liter.jpg

4 liter

Hotspot-8liter-Categorie.jpg

8 liter

Een aantal voordelen van de Hotspot Titanium reservoirs op een rijtje:

  • Kokend, warm en koud water;
  • 100% veilig;
  • Water-, kosten- en energiebesparend;
  • Te combineren met een kraan van Hotpsot Titanium.

Over Hotspot Titanium

Hotspot Titanium gelooft erin dat de keuken een centraal punt is in huis en in kantoren. Dit is namelijk een plek om ervaringen te delen, spannende gespreken te voeren of om samen te brainstromen. Een plek waar je samen eet en drinkt, en een plek waar herinneringen worden gemaakt. Daarom vindt Hotspot Titanium het belangrijk dat haar producten kwaliteit van het begin tot eind uitstralen. Er is dan ook een breed assortiment met exclusieve designkranen in verschillende stijlen en finishes.

Hotspot Titanium 4 & 8 liter

Hotspot Titanium verkoopt twee verschillende reservoirs. Het 4 liter reservoir is perfect geschikt voor een gezinswoning. De afmetingen van het reservoir zijn: 210 x 325 x 385 mm. Voor de grotere huishoudens is het 8 liter reservoir geschikt. Deze beschikt ook over een ingebouwde combifaciliteit voor twee keer zoveel opslag aan kokend water. De afmetingen van het 8 liter reservoir zijn: 210 x 525 x 385 mm.

De modellen van Hotspot Titanium

Naast de reservoirs van Hotspot Titanium bieden wij ook een ruim assortiment aan kokend water kranen aan. Namelijk 3 soorten kranen. De Calisto kraan, de Vitoria kraan en de Flex XL kraan.

  • De Calisto kraan is een 3-in-1 kraan die beschikbar is in: Chroom, RVS, Zwart, Copper, Gold en Gun Metal.
  • De Vitoria kraan is 3-in-1 kraan met een haakse uitloop. Deze kraan is beschikbaar in: Chroom, RVS, Zwart, Copper, Gold en Gun Metal.
  • De Flex XL kraan is een 3-in-1 kraan met een uittrekbare slang, hiermee maak je de spoelbak gemakkelijk schoon. Deze kraan is beschikbaar in: Copper, Gold, Gun Metal en RVS.

Montageservice van Kokendwaterexpert

Uit feedback van onze klanten is gebleken dat het monteren van een kokend water kraan niet altijd even makkelijk is. Daarom hebben wij onze montageservice opgericht. Wil je hier gebruik van maken? Dan hoef je alleen de montageoptie aan te vinken. Zodra de bestelling is afgerond neemt een monteur binnen 48 uur telefonisch contact op. Er zal dan gezamenlijk naar een passende datum gekeken worden. Wil je hier gebruik van maken? Bekijk dan de montageservicepagina.

Besparen met een Comfortsaver

Voor de mensen die graag wat extra willen besparen is de Comfortsaver hét perfecte accessoire. Je bespaart hier namelijk 30% energie en 50% water mee. Daarnaast verlies je geen comfort tijdens het douchen. Dit komt door de luchtbellen in het water, wanneer die uitbarsten als ze jouw huid aan raken. Voel je nog steeds hetzelfde comfort onder de douche terwijl je aan het besparen bent. Benieuwd geworden naar dit accessoire? Lees hier meer over Comfortsaver.

Contact met Kokendwaterexpert

Naast een breed assortiment bieden wij ook persoonlijke service. We snappen het dat het lastig is om een keuze te maken. Heb je vragen over een product en wil je ons graag persoonlijk spreken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.