Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Hoogte kraan
Reservoir
 

Hotspot Titanium Reservoirs 8 liter

8 liter

Hotspot Titanium reservoir 8 liter

Wanneer je een reservoir van Hotspot Titanium combineert met een kraan van Hotspot Titanium beschik je gemakkelijk over kokend water. Je hebt in een handomdraai een kop thee gezet. Het 8 liter reservoir is geschikt voor de grotere huishoudens. Dit reservoir heeft namelijk twee keer zoveel capaciteit aan 100°C water dan een 4 liter reservoir. Lees meer.

Een aantal voordelen van de Hotspot Titanium 8 liter reservoir:

  • Koud-, warm- en kokend water;
  • 100% veilig;
  • De boiler is van het materiaal Titanium.

Over Hotspot Titanium

Hotspot Titanium verkoopt exclusieve designerkranen in verschillende stijlen en finishes in haar assortiment. Ze vinden het belangrijk dat een kokend water kraan lang mee gaat en geen negatieve impact heeft op het milieu. Sinds de oprichting is het al een duurzaam bedrijf. Zo luidt de slogan van Hotspot Titanium al 100 jaar veilig en vertrouwd. Dit stralen ze uit in haar producten. Lees meer over Hotspot Titanium.

Het 8 liter reservoir van Hotpsot Titanium is perfect voor de grotere huishoudens. Met de afmeting van 210 x 525 x 385 past dit reservoir perfect in het keukenkastje. Het komt namelijk zelden voor dat de grootte van het reservoir een probleem vormt bij het installeren. De boiler is uitgerust met hoog vacuüm isolatie rondom de tank. Dit zorgt voor geen warmteverlies en hierdoor blijft het water in de boiler altijd boven de 100°C.

Is 8 liter te veel voor jou? Geen zorgen, bij Kokendwatergigant hebben wij ook de 4 liter beschikbaar. Deze reservoir is perfect voor een gezinswoning.

De modellen van Hotspot Titanium

Hotspot Titanium biedt een ruime keuze kokend water kranen aan. Zo verkopen wij verschillende modellen in verschillende kleuren. De 3 modellen van Hotspot Titanium zijn: De Calisto kraan, de Vitoria kraan en de Flex XL kraan.

  • De Calisto kraan is een 3-in-1 kraan met ronde uitloop. Deze kraan is beschikbaar in: Chroom, Zwart, Gold, Copper, Gun Metal en RVS.
  • De Vitoria kraan is een 3-in-1 kraan met een haakse uitloop. Deze kraan is beschikbaar in de volgende kleuren: Chroom, Zwart, Gold, Copper, Gun Metal en RVS.
  • De Flex XL kraan is een 3-in-1 kraan met een uittrekbare slang. Dit is handig voor het schoonmaken van de spoelbak. Deze kraan is beschikbaar in: Copper, Gold, RVS en Gun Metal.

Montageservice van Kokendwaterexpert

Het monteren van een kokend water kraan kan een lastig karwei zijn. Om onze klanten hiermee te helpen hebben wij een montageservice opgericht. Wij werken met een team van monteurs met 20 jaar ervaring. Ze staan te springen om bij jou thuis de kokend water kraan op juiste wijze te monteren. Als je gebruik wilt maken van deze service hoef je alleen tijdens het bestellen de montageoptie aan te vinken. Nadat je de bestelling is afgerond neemt de monteur binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Hij zal dan in samenspraak met jou een afspraak inplannen om de kokend water kraan te monteren. Ontdek de montageservice van Kokendwaterexpert.

Besparen met een Comfortsaver

Wil je nog meer besparen? Dan is de Comfortsaver perfect voor jou. Dit accessoire helpt jou besparen in de badkamer. Je plaatst dit accessoire namelijk onder de douche en hier bespaar je water en energie mee. We horen je al denken, verlies ik hier dan comfort mee? Het antwoord op deze vraag is nee. Doordat er kleine luchtbellen in het water zitten die uitbarsten als ze uw huid aanraken verlies je geen druk tijdens het douchen. Je bespaart 30% energie en 50% aan water met de Comfortsaver. Wil je meer weten over dit product? Lees hier meer over de Comfortsaver.

Contact met Kokendwaterexpert

Naast een breed assortiment bieden wij ook persoonlijke service. Uit feedback van onze klanten is gebleken dat het maken van een keuze niet altijd even makkelijk is. Wil je ons spreken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, via de mail of via een chat.