Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Hoogte kraan
 

Hotspot Titanium Reservoirs 4 liter

4 liter

Hotspot Titanium reservoir 4 liter

Binnen no-time een kop thee zetten, wie wil dit nou niet? Met een kokend water kraan van Hotspot Titanium in combinatie met een 4 liter boiler kan dit. Deze boiler is hier namelijk perfect voor gemaakt. De 4 liter boiler van Hotspot Titanium zorgt ervoor dat de kraan jou voorziet van kokend water. Daarnaast is de boiler voorzien van een titanium boilervat. Het titanium geeft geen enkele smaak aan het water af, er zit dus geen nasmaak aan het water. Doordat de boiler compact van formaat is past deze perfect in het keukenkastje. Wil je meer weten over het Hotspot Titanium reservoir 4 liter? Lees dan verder.

Een aantal voordelen van het Hotspot Titanium reservoir 4 liter:

  • Heeft 2 bedienknoppen;
  • Lange levensduur;
  • Opwarmtijd van 15 minuten;
  • 2100 Watt vermogen;

Over Hotspot Titanium

Hotspot Titanium staat voor veilig en vertrouwd. Deze belofte staat namelijk al meer dan 100 jaar. De belofte begon met enthousiaste mensen en hun innovatieve ideeën om dingen anders te doen, dit groeide uit tot het produceren en het creëren van nieuwe producten. Bij Hotspot Titanium geloven ze dat de keuken een centraal punt in huis en kantoor is. Dit is namelijk een plek om samen te werken, ervaringen te delen en spannende gesprekken te voeren. Om deze reden wil Hotspot Titanium ervoor zorgen dat deze plek er zo modern mogelijk uit ziet. Dit realiseren ze doormiddel van hun brede assortiment. Lees meer over Hotspot Titanium.

Het 4 liter reservoir van Hotspot Titanium is perfect voor een gezinswoning. Met zijn compacte afmeting van: 210 x 325 x 385 mm past dit reservoir perfect in het keukenkastje. Het komt zelden voor dat de grootte van een reservoir een probleem vormt bij de installatie van een kokend water kraan. Is 4 liter te weinig en je wilt meer capaciteit? Dan is de 8 liter reservoir dé oplossing. Deze reservoir is perfect voor grotere huishouden!

De modellen van Hotspot Titanium

Naast een reservoir van Hotspot Titanium verkopen wij ook een breed assortiment aan kokend water kranen. Namelijk de volgende 3 soorten: De Calisto kraan, de Vitoria kraan en de Flex XL kraan.

  • De Calisto kraan is een kraan met een ronde uitloop. Deze kraan is beschikbaar in: Chroom, RVS, Zwart, Copper, Gold en Gun Metal.
  • De Vitoria kraan is een 3-in-1 kraan met een haakse uitloop. De kraan is beschikbaar in de volgende kleuren: Chroom, RVS, Zwart, Copper, Gold en Gun Metal.
  • De Flex XL kraan heeft een uittrekbare slang. Hiermee spoel je gemakkelijk vieze borden af of maak je de spoelbak schoon. Deze kraan is beschikbaar in: Copper, Gold, Gun Metal en RVS.

Montageservice van Kokendwaterexpert

Wij helpen onze klanten graag. Dit doen we ook doormiddel van een montageservice aan te bieden. Dit is perfect voor de klanten die niet zo handig zijn in het klussen. Deze montageservice bestaat uit een team ervaren monteurs die graag bij jou thuis de kokend water kraan komen installeren. Wanneer je gebruik wil maken van deze service hoef je maar een paar kleine stappen te voltooien. Tijdens het bestellen van de nieuwe kokend water kraan hoef je alleen de montageoptie aan te vinken. Wanneer je de bestelling hebt afgerond krijgt de monteur een melding. Hij zal dan binnen 48 uur contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Op de afgesproken dag en tijdstip zal de kokend water kraan op juiste wijze gemonteerd worden. Simpel toch? Bekijk de montageservicepagina.

Besparen met een Comfortsaver

De Comfortsaver is een accessoire waarmee je kan besparen in de badkamer. Wanneer je dit accessoire plaatst in de douche bespaar je namelijk 50% water en 30% energie. Bovendien verlies je geen comfort tijdens het gebruik van de douche. We horen je denken, hoe kan dit? Doordat de luchtbellen die in het water zitten uitbarsten als ze je huid aan raken. Voel je hetzelfde comfort als douchen zonder een Comfortsaver. Wil je graag meer informatie over de Comfortsaver? Lees hier meer over Comfortsaver.

Contact met Kokendwaterexpert

Heb je vragen over het 4 liter reservoir van Hotspot Titanium. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk maar al te graag. Je kunt met ons chatten, bellen of mailen.